Vliegenverjager Action & meer Budget Keuzes

0 Shares
0
0
0

Vliegen hebben ongetwijfeld een positieve invloed op iets van de natuur. Toch vinden de mensen ze in eerste instantie ontzettend vervelend. De vliegen wil je liever weg laten vliegen, in plaats van dat ze je rust verstoren.

In de moderne wereld is er voor veel van dit soort vervelende zaken iets bedacht. Zo presenteren wij in deze blog de welbekende vliegenverjager. Geen vlieg op je verse salade en geen vlieg in de buurt van je gezicht. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, niet waar? Gezien je er waarschijnlijk wel meer dan één vliegenverjager wil aanschaffen of er niet te veel aan wil besteden, gaan we slechts in op budget keuzes. Je leest of ze bij de Action te vinden zijn én waar je ze nog meer kan aanschaffen.

Vliegenverjager Action

We brengen met een wat ongemakkelijk gevoel het bericht dat de vliegenverjagers bij de Action de winkeldeuren alweer zijn uitgevlogen. Vorig jaar juni (2022) was er in een specifieke week voor een klein prijsje van €2,58 een vliegenverjager te koop. Ergens is dat eigenlijk vrij logisch. De zomer was net aangebroken en dat is de tijd wanneer er de meeste vliegen in Nederland zijn.

Dus, helaas moeten we je informeren met slecht nieuws. Maar, niet getreurd. We hebben goede hoop dat er aan de aanvang van de zomer weer dergelijke producten in de winkel zullen verschijnen. Heb je wat geduld? Wacht dan nog even. Is het product in de zomer nog steeds niet bij de Action te koop? Kies dan uit een van de budget keuzes die je hieronder zal lezen.

Andere budget keuzes

Sinds je al een tijdje bezig bent met het lezen van deze blog, hebben we besloten dat nu toch echt de tijd is aangebroken voor de beschrijvingen van budget proof vliegenverjagers. Lees gauw verder.

Vliegenverjager Eurom

Prijs: €5,95

De vliegenverjager Erom Fly Away Twister is een specifiek model dat op veel plekken wordt verkocht. Maar, zoals de economie werkt, is de prijs niet overal hetzelfde. We hebben ons best gedaan en de goedkoopste variant opgezocht. Sterker nog, bij aanschaf van meer vliegenverjagers krijg je op deze website korting. Zo kan je gelijk je hele tafel volzetten met het apparaat. Denk bijvoorbeeld aan de aankomende barbecue die je bij jouw thuis organiseert. Het zou wat onhygiënisch zijn als de vliegen met hun pootjes op het vlees zitten. Als je namelijk bedenkt waar die pootjes zijn geweest, dan wordt je daar ongetwijfeld niet echt vrolijk van.

De vliegenverjager van Eurom heeft een simpel uiterlijk en werkt op twee AA-batterijen. Let wel even op bij de aanschaf van de verjager, want op deze website zijn batterijen niet inbegrepen. Zit je straks met een verjager die zijn werk niet eens doet…

Klik hier om de vliegenverjager te bekijken

Vliegenverjager Blokker

Prijs: €6,99

Heb je geen zin in het bestellen van producten? Fiets dan even naar de dichtstbijzijnde Blokker. De vliegenverjager van de Blokker is een soortgelijk model aan degene die we hierboven hebben besproken. Bovenop een onderstel is een repeller gemonteerd, die rond blijft draaien. Omdat deze niet geheel solide zijn en buigbaar zijn, doet het niet pijn als deze per ongeluk tegen je hand aankomt. Het product is daarmee relatief kindvriendelijk, mits het kind lichaamsdelen zoals het hoofd uit de buurt houdt. Een repeller in je oog is nou net niet hetgeen wat als prettig wordt ervaren. Verder komt ook deze verjager exclusief batterijen, maar deze zal je ongetwijfeld in de Blokker kunnen aanschaffen.

Klik hier om de vliegenverjager te bekijken

Vliegenverjager Knock Off

Prijs: €6,79

Je krijgt er dan wel geen batterijen bij, maar (!) deze vliegenverjager kan je ook laten draaien door middel van het bijgeleverde snoer. Met behulp van een adapter kan je het snoer op het lichtnet aansluiten en dat maakt dat je helemaal geen batterijen nodig hebt. Verder is deze vliegenverjager niet alleen neer te zetten, maar ook op te hangen. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld merkt dat onder de veranda steeds vliegen of andere insecten zich ophopen in een plafondhoekje. Jij hebt geen last van de vliegen en de vliegen blijven gewoon leven. Het gaat, zoals het woord al zegt, over een product dat verjaagt en dus niet verdelgt. Hartstikke diervriendelijk, dus.

Klik hier om de vliegenverjager te bekijken

Vliegenverjager Perel

Prijs: €21,50

We gaan verder met een vliegenverjager van een heel andere soort. Deze vliegenverjager stop je in een stopcontact en geeft, anders dan de voorgaande verjagers, een ontzettend hoge toon af. De vliegen ervaren dit als zeer vervelend en zullen uit je huis wegblijven. Je gebruikt deze vliegenverjager dus niet buiten, maar binnen. Denk je dat je een goed gehoor hebt en de toon zal horen? Dan heb je het mis. Het geluid is ultrasoon en dat betekent dat het geluid op een frequentie zit die voor de mens niet hoorbaar is. Je zal er overigens wel rekening mee moeten houden dat het apparaat een inwerktijd van minimaal 4 weken heeft. Het is daarom handig dat je het apparaat al vóór het vliegenseizoen aanschaft en installeert. Je gaat een vliegvrije zomer tegemoet.

Klik hier om de vliegenverjager te bekijken

Vliegenverjager Jork

Prijs: €29,99

De reden waarom we deze vliegenverjager hebben uitgelicht, is niet om een speciale werking. Het gaat wederom om een verjager met repellers op de bovenkant, die de vliegen uit de weg zullen houden. Het unieke aan deze verjager is dat hij gemaakt is van 100% ecologisch materiaal. Je bestrijdt daarmee natuur met die natuur en dat is iets waar wij in ieder geval erg enthousiast van worden. Schrik je van de prijs? Overweeg dan meerdere verjagers tegelijkertijd aan te schaffen. Je krijgt namelijk meer korting, des te meer verjagers je aanschaft. Ook niet geheel belangrijk is om te vermelden dat het product daadwerkelijk met batterijen en een USB-oplaadkabel wordt geleverd. Dat je wat meer betaalt, houd in dit geval ook in dat je wat meer ervoor terugkrijgt.

Klik hier om de vliegenverjager te bekijken

Vliegenverjager Sediamo

Prijs: €27,- (voor drie stuks)

Dat je later bedenkt dat je toch nog extra verjagers nodig hebt is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook nog een slecht voor je portemonnee (lees: extra verzendkosten e.d.). Daarom kan je er maar net zo goed drie tegelijk kopen, zoals het merk Sediamo het aanbiedt. Nu vraag je je wellicht al de hele blog lang af waarom je niet gewoon een verdelger zou aanschaffen. Nou, dat heeft zo zijn redenen. Zo ruimen vliegen organisch afval op en houden ze de wereld een beetje ‘schoon’. Het is ook eigenlijk precies de reden waarom ze jouw eten zo interessant vinden. De vliegen worden aangetrokken tot de geur van eten. Hoewel het dan nog wel niet rot, is dat geen reden voor de vliegen om het alvast mee te nemen. Wij snappen ook wel dat je daar niet heel gelukkig van wordt en daarom zou je deze set van vliegenverjagers aan kunnen schaffen.

Klik hier om de vliegenverjager te bekijken

Het blijf lastig een keuze te maken in al die vliegenverjagers die op het internet te vinden zijn. Maar, met een scherpe blik kom je erachter dat veel verjagers op elkaar lijken. Ze zijn dan wel van hetzelfde merk of lijken bijna uit dezelfde fabriek te komen. De goedkopere varianten zijn daarin, wat ons betreft, de betere keuze. Maar, lees de koopgids hieronder goed door, zodat je op andere vlakken ook de goede keuze maakt.

Koopgids vliegenverjager

We eindigen de blog met een aantal tips voor het verjagen van vliegen. Zo weet je zeker dat je de goede vliegenverjager aanschaft en de zomer vliegvrij zal beleven. Lees:

  1. Bereik: Sommige verjagers werken alleen in een beperkte ruimte, terwijl andere een groter bereik hebben. Als je een groot gebied wilt beschermen, kies dan een verjager met een groter bereik.
  2. Effectiviteit: Lees beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers om erachter te komen hoe effectief een vliegenverjager is. Let op de algemene tevredenheid van de gebruikers en of de verjager daadwerkelijk vliegen en andere insecten weghoudt. Het zou zonde zijn als je een dergelijk apparaat aanschaft, terwijl deze niet werkt.
  3. Veiligheid: Controleer of de vliegenverjager veilig is in gebruik, vooral als je huisdieren of kinderen hebt. Het lijkt overigens dat bij de meeste vliegenverjagers die we hebben besproken, de repeller erg gevaarlijk is, maar dat valt reuze mee. Zelfs vliegen gaan er niet dood van.
  4. Geluidsniveau: Als je een ultrasone vliegenverjager overweegt, controleer dan het geluidsniveau. Verjagers kunnen een hoge frequentie afgeven, die storend kan zijn voor mensen of huisdieren.
  5. Prijs: Vergelijk de prijzen van verschillende vliegenverjagers en bepaal je budget. Houd er rekening mee dat duurdere modellen mogelijk meer geavanceerde functies hebben, maar dit betekent niet altijd dat ze effectiever zijn. Let ook op bijgeleverde artikelen, zoals batterijen, die voor veel van de besproken verjagers nodig zijn.

We weten zeker dat jij deze zomer met een gerust hart een barbecue of etentje kan organiseren, zonder je zorgen te hoeven maken over vliegen en andere insecten. Gebruik de vliegenverjager bijvoorbeeld ook in combinatie met een citronella kaars. Zo houdt je zoiets als muggen ook op afstand.

0 Shares
Ook interessant