Slimme mobiliteit in huis

0 Shares
0
0
0

Wil je een traplift laten plaatsen in huis? Overweeg dan voordat je een definitieve keuze maakt, om een tweedehands traplift aan te schaffen! Tegenwoordig zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanbieden en installeren van trapliften die al door iemand anders gebruikt zijn. Hoewel een tweedehands traplift precies hetzelfde werkt als een traplift die nieuw wordt aangeschaft, kiezen nog niet veel mensen voor deze optie. Daar brengen wij graag verandering in! Een tweedehands traplift heeft namelijk een paar extra voordelen vergeleken met een nieuwe.

Het kostenplaatje

Het zal je niet verbazen, maar de prijs van tweedehands trapliften lift is vaak aanzienlijk lager dan een nieuw model. Dit terwijl de meeste tweedehands trapliften wel van gerenommeerde merken zijn! Zo kun je dus wel genieten van de kwaliteit en het comfort van een goede traplift, zonder dat het de bank breekt. Een gebruikte traplift wordt over het algemeen overgekocht van iemand die hem zelf niet meer nodig heeft. De traplift wordt dus nooit doorverkocht omdat er iets grondig mis mee is! Je bent dus verzekerd van een product dat gewoon naar behoren functioneert, zoals het hoort.

Duurzaam

Het kopen van een tweedehands traplift is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! In Nederland vervangen wij vaak onze oude spullen snel door het nieuwste model, ook als dat nog helemaal niet nodig is. Door voor een tweedehands traplift te kiezen, kun je direct bijdragen aan het verminderen van verspilling. Het kopen van een tweedehands traplift is een hele positieve ervaring, een ervaring die je mist als je een nieuwe traplift koopt. Je hebt dus niet alleen een positieve invloed op jouw eigen wooncomfort, maar ook op de staat van de rest van de wereld!

Veilig

Wij snappen dat de term gebruikte traplift bij sommige mensen gelijk zorgen over de veiligheid oproept, maar dit is absoluut niet nodig. Een gebruikte traplift is net zoeven veilig als een nieuwe traplift. Dit komt doordat elke traplift aan een paar rigoureuze testen wordt onderworpen voordat hij opnieuw verkocht mag worden. Ook worden de al bestaande rails helemaal op maat aangepast naar jouw trap. Zo kun je zonder enkele zorgen gewoon gebruik maken van jouw tweedehands traplift, net zoals je dat normaal gesproken ook zou doen.

Geheel aan te passen

Alle slijtagegevoelige onderdelen van de traplift worden standaard vervangen voordat de traplift bij jou in huis komt. Maar naast deze noodzakelijke vervangingen, is er natuurlijk ook altijd ruimte om de traplift verder naar smaak aan te passen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de stoel opnieuw te laten stofferen, zodat deze niet meer van een nieuwe stoel te onderscheiden is. Ook de rails kunnen indien nodig verder naar jouw wensen aangepast worden. In overleg is er veel mogelijk!

0 Shares
Ook interessant