Waar moet je zijn voor een nieuwe keuken?

0 Shares
0
0
0

Woon je in de buurt van Apeldoorn of ben je bereid een stuk(je) te reizen om de perfecte keuken te kunnen vinden? Dan is een bezoekje aan De Groot Wonen een goed idee. Bij De Groot Wonen vind je echter veel meer dan keukens alleen. Je kunt er je complete inrichting vinden, inclusief accessoires. De Groot Wonen is een speciaalzaak op het gebied van wonen en dat zul je merken wanneer je er een bezoekje brengt.

Een enorme showroom om inspiratie op te doen

En dat is geen overdrijving: met maar liefst 10.000 vierkante meter is deze showroom écht enorm te noemen. Je vindt hier inspiratiekamers en -keukens waarin je precies kunt zien hoe een meubel of keuken eruit komt te zien. Je vindt hier leuke oplossingen en schitterende accessoires. Ook kun je hier, tussen de keukens Apeldoorn, je complete keuken samenstellen. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Wil je echter zeker weten dat je rustig de tijd kunt nemen? Dan is een afspraak maken met één van de medewerkers wel verstandig. Dit kun je gewoon online regelen!

En over online gesproken

Wist je dat je De Groot Wonen ook heel goed online kunt bezoeken? De website is zeer uitgebreid en het perfecte startpunt om inspiratie op te doen. Je kunt hier al een selectie maken van wat jij (en je partner) mooi vinden en wat juist niet. Het is sowieso een goed idee om online te zoeken naar inspiratie voor de keuken of de rest van je huis. Kijk op websites als wonenvoorjou.nl en Pinterest. Je zult op ideeën worden gebracht en uiteindelijk een goede keuze kunnen maken.

Maak een moodboard

Wil je goed in kaart brengen wat jij mooi vindt? Dan is het maken van een moodboard een goed idee. Je kunt online een moodboard maken met alles wat je op de site van De Groot Wonen en andere sites vindt. Je merkt dan al snel dat je voorkeur echt een bepaalde richting uitgaat.

Werk je liever offline? Bestel dan woonmagazines en maak van een groot vel karton een collage met knipsels uit deze woonmagazines. Vraag je partner om hetzelfde te doen. Je kunt dan, aan de hand van de overeenkomsten, jullie gezamenlijke smaak bepalen. Dit kan specifiek gaan om de keuken, maar ook om meer algemene zaken. Zeker wanneer jullie een compleet (voor jullie) nieuw huis gaan inrichten, is het bepalen van de sfeer en stijl erg belangrijk! Je wilt dit immers niet ieder jaar weer opnieuw moeten doen!

0 Shares
Ook interessant