Geniet van je tuin zonder te verbranden

0 Shares
0
0
0

De tuin als verlengstuk van je huis: steeds meer mensen willen optimaal van hun tuin gebruikmaken. De ochtend starten met koffie op het terras, ’s middags met de kinderen nog even rommelen bij de kweektafel en buiten eten aan de tuintafel. Deze activiteiten zijn ontspannend, gezellig en gezond. Pas wel op voor de zon, die al in tien minuten tijd schade aan je huid kan aanrichten. Hoe geniet je van mooi weer in de tuin, maar voorkom je dat je verbrandt?

Voldoende schaduw creëren en goed smeren

Of je nu een tuin, patio of dakterras hebt, het is altijd een goed idee om de inrichting te beginnen met een tuinmeubelset die past bij je tuin, je familiesamenstelling en je gewoontes. Een kleine bistroset met tafel en stoeltjes of een bartafel met barkrukken, er zijn talloze mogelijkheden. Ga je een tuinset kopen, kijk dan meteen naar de mogelijkheden om schaduw te creëren met bijvoorbeeld een parasol of schaduwdoek. Door te kiezen voor producten met een hoge uv-bescherming, weet je zeker dat de meeste straling wordt geblokkeerd. Met een paviljoen met een dak ben je meteen ook goed beschermd tegen een regenbuitje. 

Smeer jezelf op hete dagen ‘s ochtends bij het aankleden al in met zonnebrandolie. Ook de kinderen hebben een crème met een hoge factor nodig. Daarnaast is een petje met klep zowel voor kinderen als volwassenen een verstandige keuze.

Veilig in de zon met een ligbed met zonnedak

Een strandvakantie in Spanje of Italië is vaak een opkikker voor je humeur. Zonnebaden kan echter net zo goed in je eigen achtertuin. Vind je het lastig om steeds te zorgen voor voldoende bescherming tegen zonnestralen met behulp van een parasol of ander accessoire? Een ligbed met een verstelbaar zonnedak is dan een goede oplossing. Op het moment dat je last krijgt van te veel zon, geeft het zonnescherm precies de bescherming die je nodig hebt.

Weer helemaal opladen in de tuin

Met onze drukke leventjes is de tuin vaak het ideale rustpunt. De een doet energie op met barbecueën met vrienden, de ander wil alleen maar luieren in een schommelstoel. Een van de aanbieders van veilige, stevige tuinmeubels voor volwassenen en kinderen is toysandgarden.nl. Met de mooi vormgegeven buitenmeubels is je tuin praktisch ingericht en netjes opgeruimd. Creëer voldoende schaduw waar nodig en het genieten kan beginnen!

0 Shares
Ook interessant