Een radiator die past bij elke woonstijl en elk budget

0 Shares
0
0
0

Verwarmen via radiatoren blijft nog altijd de meest voorkomende manier om een woning comfortabel warm te maken. In dit artikel lees je welke soorten er zijn.

Verwarmen via radiatoren

Een radiator is nog altijd de meest gebruikte manier om een woning te verwarmen. Een van de grote voordelen is ook dat je met radiatoren heel goed plaatselijk kunt verwarmen en dat dit sneller warmte oplevert dan bijvoorbeeld vloerverwarming.

Vele soorten en maten radiatoren

Er bestaan radiatoren in vele soorten en maten en daardoor zijn deze verwarmingselementen zo breed toepasbaar. In elke ruimte, van klein tot groot past wel een radiator en ook bij elke woonstijl of smaak is een goede radiator te vinden. Er zijn zelfs design radiatoren, die niet “passen bij” je woonstijl, maar er volledig onderdeel van gaan worden.

Elektrische radiatoren

Traditionele radiatoren worden vaak aangestuurd door de cv-installatie, die veelal werkt op aardgas. Steeds vaker zien we echter ook elektrische radiatoren, die als extra voordeel hebben dat ze afzonderlijk van elkaar kunnen functioneren. Dit in tegenstelling tot een thermostaatgestuurde cv-installatie met radiatoren. Handig daarbij is ook dat vele types elektrische radiatoren tegenwoordig zelfs op afstand, met een app op de smartphone, te bedienen zijn. Als je nu van je werk weggaat, zet je de radiator in de woonkamer alvast aan en is het warm als je thuiskomt. Heel comfortabel!

Handdoekradiatoren

Een ruimte waar vaak radiatoren worden geplaatst is de badkamer. Kies je daar voor een elektrisch exemplaar dan kun je ook daar op elk gewenst moment een comfortabele warmte creëren, zonder dat in de rest van het huis de verwarming dan aan moet staan. En natuurlijk kun je je handdoek er overheen hangen zodat je na het douchen een heerlijk warme handdoek om je heen slaat.

Radiator kopen met gratis verzending

Je kunt natuurlijk een radiator kopen bij de bekende doe-het-zelf winkels. Daar vind je enkele exemplaren. Wil je echter een zeer ruime keuze hebben en een radiator kopen die van een goede kwaliteit is, dan kun je beter naar een gespecialiseerde winkel gaan. Zo’n specialist in hoogwaardige radiatoren is Radiator-Outlet. Van diverse merken, in vele kleuren, afmetingen en vermogens vind je daar radiatoren. Levering in heel Nederland is gratis.

Zo kun je comfortabel vanuit je luie stoel de comfortabele warmte in je huis regelen!

0 Shares
Ook interessant