De trending tv kasten van 2023

0 Shares
0
0
0

Op het moment dat je de woonkamer een keer in een nieuw jasje steekt, is de kans erg groot dat je de tv kast ook meteen mee aan wilt pakken. Dit meubelstuk bepaalt immers voor een erg groot deel het aanzicht van de woning. En naast dat je misschien ernaar streeft dat het de blikvanger van de kamer moet zijn, moet het natuurlijk ook enige vorm van rust uitstralen. In dit blog lichten we alvast een aantal trends verder voor je toe die erg makkelijk toe te passen zijn bij jou in huis.

Een moderne en strakke uitstraling met een zwevend tv meubel

Een van de grootste trends die al een tijdje gaande is – en in de toekomst nog gaat blijven – is een tv kast zwevend. En dat is ook meer dan logisch, als het aan ons ligt. Je zorgt hierdoor voor een open en ruimtelijk karakter. Maar tegelijkertijd is de ruimte onder deze tv kast ook erg makkelijk schoon te maken tijdens het stofzuigen en dweilen. En dat is natuurlijk wel zo belangrijk.

Een tv meubel met voldoende opbergruimte voor (waardevolle) spullen

Maar heb je ook al een keer goed nagedacht over het ontwerp van de tv kast bij jou in huis? Probeer altijd specifiek op zoek te gaan naar een model met voldoende opbergruimte, eventueel met dichte kasten. Hierdoor geef je waardevolle spullen een veilige plek en de spullen blijven ook nog eens veel beter uit het zicht. En dat zorgt meteen weer voor een net en opgeruimd gevoel. Dit maakt de tv kast de ideale plek voor het opbergen van spullen zoals de laptop, kaarsen, gezelschapsspellen en fotoboeken. 

Neutrale kleuren en natuurlijke materialen bij jou in huis

En ga je je wat verder verdiepen in de trends op het gebied van de kleuren en materialen voor een tv kast? Dan valt het je misschien al snel op dat de neutrale kleuren en natuurlijke materialen rijkelijk zijn vertegenwoordigd in een woonwinkel. Dit sluit namelijk haarfijn aan op verschillende soorten woonstijlen en je haalt ook nog eens een tv kast in een tijdloos ontwerp in huis. Maar de tv kasten zijn ook in tal van afmetingen te verkrijgen, zodat er voor je eigen interieur een geschikt formaat te vinden is. Meet dus van tevoren goed de ruimte op die er is voor het tv meubel, zodat je erg gericht op zoek kunt gaan.

0 Shares
Ook interessant