Tenzo: alles over het Zweedse meubelmerk

Tenzo is een Zweeds merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van moderne en tijdloze meubels. Het merk richt zich voornamelijk op het creëren van producten voor de eetkamer, zoals eetkamertafels, eetkamerstoelen en kasten. Tenzo staat bekend om zijn strakke en minimalistische ontwerpen, die geschikt zijn voor zowel thuis als op kantoor.

Geschiedenis van Tenzo

Ze begonnen klein, met het ontwerpen en verkopen van een paar unieke meubelstukken via hun eigen website. Maar al snel groeide hun bedrijf uit tot een succesvolle onderneming met een uitgebreid assortiment aan meubels.

Vandaag de dag is Tenzo een bekend en geliefd merk onder liefhebbers van modern design. Het bedrijf heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt en is nu vertegenwoordigd in verschillende landen over de hele wereld.

De ontwerpen van Tenzo

Het ontwerpteam van Tenzo is altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en probeert daarbij altijd een balans te vinden tussen functionaliteit en esthetiek. Het resultaat is een reeks meubels die stijlvol, elegant en tijdloos zijn. De meubels van Tenzo zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals massief hout, staal en leer, en zijn speciaal ontworpen om lang mee te gaan.

Tenzo’s eetkamertafels zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. Van ronde tafels tot rechthoekige tafels, van een compacte eettafel tot een grote eettafel voor gezinnen en groepen. De eetkamerstoelen zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen, van strakke leren stoelen tot zachte stoffen stoelen, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Daarnaast heeft Tenzo ook een collectie kasten, zoals boekenkasten, vitrinekasten en TV-meubels, die perfect passen bij de rest van hun meubelassortiment. Al deze meubels zijn ontworpen om een elegante en minimalistische uitstraling te hebben en passen perfect in elke moderne woning.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect voor Tenzo, en het bedrijf neemt verantwoordelijkheid voor haar impact op het milieu. Tenzo gebruikt zo veel mogelijk duurzame materialen, zoals FSC gecertificeerd hout, in hun producten. Bovendien, het bedrijf tracht de impact van hun productieproces te minimaliseren door te werken met leveranciers die zich houden aan hoge milieustandaarden.

Tenzo is zich bewust van de verantwoordelijkheid om zich in te zetten voor een duurzamere toekomst en blijft zich inzetten voor verdere verbetering van de duurzaamheid van haar producten en processen.

Designprijzen

Tenzo’s design wordt erkend door verschillende internationale designprijzen, zoals de German Design Award en de Red Dot Design Award. Deze prijzen bevestigen de kwaliteit en originaliteit van het ontwerp van Tenzo en zijn een erkenning voor het harde werk van het ontwerpteam.

Tenzo’s ontwerpen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam. Het bedrijf streeft ernaar om producten te creëren die de levensstijl van de consument verbeteren en een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Conclusie

Tenzo is een Nederlands meubelmerk dat zich richt op het ontwerpen van tijdloze en moderne meubels voor de eetkamer. Het merk staat bekend om zijn strakke, minimalistische ontwerpen en gebruikt hoogwaardige materialen om producten te creëren die lang meegaan. Tenzo is duurzaam en erkend door internationale designprijzen, en blijft zich inzetten voor verdere verbetering van de duurzaamheid van haar producten en processen. Al met al, Tenzo is een merk dat bijdragt aan een stijlvolle en elegante inrichting van jouw huis of kantoor.