Giraffe in de winter

De giraffe op deze babykamer heeft het koud. Marlies bedacht een leuke en decoratieve oplossing: een fijne sjaal en guitige laarsjes.

Deze leuke wanddecoratie kennen jullie misschien al wel. Sjakie, zoals we deze wit metalen giraffe zijn gaan noemen, is al langere tijd te koop in onze webshop. In dit blog lieten we al eens zien hoe leuk hij op underlayment staat. Maar ook op de kamer van dreumes Sam heeft hij een mooi plekje gekregen. De witte giraffe komt heel mooi uit op het mintgroene vlak op de wand. Maar met de wind, regen, sneeuw en kou had Sjakie het wel een beetje koud. Marlies gaf hem een lekkere warme sjaal (die onze moeder in een middagje had gebreid. Wij hebben echt zó’n lieve moeder, die we altijd maar met een half woord ergens om hoeven te vragen. Ze zat al te breien voordat Marlies helemaal had uitgelegd wat de bedoeling was.) En van geel karton knipte ze laarsjes, die ze op z’n poten plakte. De okergele kleur past heel mooi bij de andere accenten uit zijn kamer.

Wij vinden het stiekem wel heel erg leuk om op deze manier de kinderkamerdecoratie mee te laten gaan met de seizoenen. Een fijne, simpele DIY, die jouw kleintje vast ook geweldig vindt! We kunnen nu alvast verklappen dat Sjakie met mooi weer gewoon weer een ander tenue krijgt!

De rest van de kamer van Sam laten we in een volgend blog aan jullie zien. De legergroene jongenskamer van zijn grote broer Gijs vind je wel al hier. 

Foto’s: 

1. Sjakie de giraffe met z’n sjaal om en laarsjes aan. Robin de vos en het setje houten auto’s zijn van Wonen voor jou. Het grijze ledikantje is van Ikea, het gele kussen van Kusje op je hart, de autobaan van Way to Play. De okergele opbergbak was een cadeautje. (Foto: Wonen voor jou)

2. Lekker warm hoor, zo! De vlaggetjes van kurk hebben we gepimpt. Wil jij dat ook? Lees dan vooral dit blogeens door! (Foto: Wonen voor jou)