DIY met onze lettervlaggetjes van kurk

Onze vlaggetjes van kurk zijn leuk he? Maar ze kunnen nóg leuker! In dit blog een diy om de letters een vrolijke verfdip te geven.

Deze lettervlaggetjes van kurk zijn al een poosje een hit in onze webshop. Snappen wij wel, want je kunt er alle kanten mee op en zelf je eigen slinger samenstellen. Er zijn al heel wat kinderkamers waar een leuke naamslinger hangt, maar ze zijn ook leuk voor jezelf of in de woonkamer. Kies een leuk woord of een korte quote en je hebt gelijk hele originele wanddecoratie. Maar ook voor een feestje (denk: verjaardag, bruiloft!) zijn deze slingers met vlaggetjes van kurk natuurlijk superleuke versiering!  

Maar het kan nóg leuker! Ik heb ze een mooie verfdip gegeven. Super eenvoudige doe-het-zelf waarmee je de vlaggetjes van kurk helemaal naar eigen smaak kunt verfraaien. 

  • Bepaal het gedeelte van het vlaggetje dat je een kleur wil geven en plak dit af met schilderstape. Ik koos gewoon voor een recht lijntje iets boven de helft van het vlaggetje.
  • Kies een kleurtje. Ik had nog restjes krijtverf (maar andere verf werkt vast ook prima) en gebruikte een vergrijsde blauw en een mooie groen.
  • Schilderen maar! Zijkantjes niet vergeten. De achterkant deed ik niet, omdat je die toch niet ziet. 
  • Tape verwijderen en rijgen maar! Tadaaa…. Klaar!

Ik vind het super mooi geworden. Heerlijk, zo’n easy-peasy DIY! Kurk combineert met bijna elke kleur en ik denk dat ik voor m’n meiden een leuke naamslinger ga maken met roze dip! Wil jij ook aan de slag? Koop dan hier de lettervlaggetjes. Laat je het eindresultaat aan ons zien? 

Foto’s: 

1. Makkelijke do-it-yourself voor een leuke letterbanner. (Foto: Wonen voor jou)

2. Met onze lettervlaggetjes van kurk, schildertape, verf en kwastje heb je alles in huis voor deze eenvoudige DIY. (Foto: Wonen voor jou)

3. Hoera! Gelukt! Leuk geworden toch? (Foto: Wonen voor jou)