Werkkamer in Scandinavische stijl

  • Geplaatst op
  • Door Marlies & Sandra
  • Geplaatst in Interieur
  • 0
Werkkamer in Scandinavische stijl

Twee hardwerkende mensen in een prachtig huis in Nijmegen. Ze willen een fijne werkkamer met veel opbergruimte en een rustige uitstraling. Marlies ging voor ze aan de slag.

Als je de kinderen op bed hebt gebracht en je klapt daarna nog vaak je laptop open, is het fijn als dat op een mooie werkkamer kan. Een regiodirecteur van een bank en een notaris uit Nijmegen hebben de ruimte voor zo'n werkkamer, maar geen idee hoe ze deze moeten indelen. 

 

Ze willen vooral een rustige, fijne plek. Liefst met een fijn zitje erbij. Marlies ontwerpt een serene werkkamer in een Scandinavische stijl. Deze moodboards zijn een beknopte weergave van haar interieuradvies. Wit en hout voeren de boventoon, aangevuld met zwarte accenten. Planten geven de werkkamer sfeer en zorgen bovendien voor een fijn werkklimaat.  

 

werkkamer scandinavische stijl

 

De wandkast en het bureau zijn semimaatwerk. Het bureaublad en de planken worden op maat gezaagd. Het bureau steunt op ladekastjes van Ikea en tussen de kastplanken komen witte kastjes van het Zweedse woonwarenhuis. Kies verder voor allemaal witte mappen en ordners, zo houd je de verder open kast lekker rustig. 

 

Er is ook nog plaats voor een klein zithoekje met leeslamp van It's About RoMi en mooi, rond kleed van Lif-Wonen. De zithoek wordt verder aangekleed met een kussen en opbergzakje in zwart-wit en een trendy letterbord van grijs vilt. 

 

Wat vind jij? Werken is zo geen straf toch?
Wil je ook advies bij de inrichting van je werkkamer? Of in een ander vertrek in je huis? Neem dan hier een kijkje of neem geef ons gewoon een belletje op 033-2022066.

 

 

Moodboards: Wonen voor jou

BewarenBewaren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »