Stoere jongenskamer voor autoliefhebber

Stoere jongenskamer voor autoliefhebber

Olivier is zijn babykamer ontgroeid en daarom krijgt hij een nieuwe kamer in de mooie jaren-dertigwoning van zijn ouders. De kamer heeft veel leuke nissen, maar is daarom moeilijk in te delen. Zijn moeder roept onze hulp in.

Ze wil graag kleur in zijn kamer en Olivier houdt van auto's en andere voertuigen. Allereerst bedenkt Marlies een mooi kleurenpallet. Denim drift en Early dew, twee kleuren van Flexa, worden het uitgangspunt. Deze komen in trendy kleurvlakken op de wand en zien we terug in de accessoires.

 

De nisjes worden opgevuld door door een boekenhoekje en een speeltafel op maat. Het is een simpele plank van underlayment die rust op twee opbergbakken van Ikea. Hier kan Olivier lekker tekenen of met zijn autobaan spelen. Het is een tafel op de groei. Als Olivier groter is, kunnen zijn ouders de opbergbakken vervangen door schragen zodat hij zijn huiswerk lekker aan zijn maatbureau kan maken.

 

Jongenskamer moodboard inspiratie

 

Maar het is natuurlijk ook belangrijk dat Olivier zijn eigen kamer geweldig vindt! Daarom slaapt hij voortaan onder het mooie auto dekbed van Studio Ditte en kreeg hij dit volkswagenkussen uit onze webshop. Ook de poster boven zijn bureau is natuurlijk helemaal in zijn straatje. Past leuk bij poster boefje en de houten beerhanger. 

 

De afwisseling van materialen en texturen zorgen voor sfeer in de stoere peuterkamer: hout, vintage meubeltjes, mooie textielen en die leuke prikbordwolken van kurk!

 

Wat vinden jullie van deze stoere peuterkamer?
We hopen dat deze moodboards ook voor jullie inspirerend zijn. Wil je toch wat hulp bij de inrichting van de kinderkamer? Lees dan hier meer over onze werkwijze bij interieuradvies of neem contact met ons op.

 

 

Moodboards: Wonen voor jou

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »