Roze, maar tóch stoer!

  • Geplaatst op
  • Door Marlies & Sandra
  • 0
Roze, maar tóch stoer!

Annelies en Matthijs schakelen ons in voor hun slaapkamer. Matthijs is niet bang voor een beetje roze. Gelukkig maar, want het is de lievelingskleur van Annelies. In dit moodboard laat Marlies zien dat roze ook heel stoer kan worden gecombineerd.

Pink it is! Maar dan in wel hele mooie schakeringen én met de nodige stoere tegenhangers. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat zowel Annelies als Matthijs zich helemaal thuis voelt in de nieuwe slaapkamer.

 

De wand achter hun bed krijgt deze mooie, donkerroze kleur. De rest van de kamer wordt heel licht poederroze. De kleur roze wordt ook in de accessoires gebruikt, allemaal mooi ton-sur-ton. Als tegenhanger heeft Marlies gekozen voor super strakke meubeltjes en industriële verlichting. De raamkozijnen worden zwart, een mooi contrast met de lichtroze gordijnen die er al hangen.

 

Annelies wil graag ‘omarmt’ worden door de slaapkamer. Het prachtige, warme vloerkleed gaat hier zeker voor zorgen. De donkere cirkel op de wand bij de televisie loopt een stukje door op de wand daarnaast. Doordat de cirkel het hoekje om gaat, zorgt deze ook voor de omarming van Annelies.

 

Matthijs houdt van eikenhout en dat is al terug te vinden in de vensterbanken en het televisiemeubel. Dit heeft Marlies verder doorgevoerd in het stoere wandnachtkastje en de lijsten aan de wand.

 

Een pruttelend koffiezetapparaat zorgt elke morgen voor het ‘zondagmorgengevoel’. Marlies heeft gekozen voor een klein, wit exemplaar met wat mooie kopjes.

 

Bijna zonde om je ogen dicht te doen in deze kamer, toch?

 

 

Heb jij moeite om je eigen stijl te combineren met die van je partner? Wij schieten graag te hulp. Check hier onze werkwijze en bel ons voor een afspraak.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »