Lichte woonkamer met accenten in petrol

  • Geplaatst op
  • Door Marlies & Sandra
  • Geplaatst in Interieur
  • 0
Lichte woonkamer met accenten in petrol

De bewoners van een prachtig jaren '30 woning hebben hulp nodig. Ze willen graag een moderne inrichting voor hun woonkamer, maar het moet wel aansluiten bij de karakteristieken van hun huis. 

In ons interieuradvies hebben we voor een lichte basis gekozen. Veel wit met wat hout. Een beetje Scandinavisch bijna. Maar omdat wij, én de klant, een beetje kleur niet schuwen, hebben we gekozen voor één duidelijke accent: petrol. Deze kleur is als lambrisering op de wand aangebracht en komt in verschillende tinten terug in de mooie accessoires. 

 

Om toch de aansluiting te houden bij het karakteristieke huis, hebben we gekozen voor de mooie ixi met de bloesem van Van Gogh. Ook de wand met bloemenprint in zwart-wit slaat een brug tussen het oude huis enerzijds en de moderne inrichting anderzijds. 

 

Moodboard aqua en petrol

 

In dit geval vroeg de klant ook om mee te denken over het servies. Super leuk natuurlijk! Een mooi gedekte tafel is uiteraard de kers op de taart van je interieur. Het witte gedeelte van het servies is tijdloos, maar met de stuks in blauw- en groentinten kun je heerlijk aanvullen, variëren en stylen. Hiermee is het plaatje echt af!

 

Wellicht zijn deze moodboards - die een gedeelte van het persoonlijke interieuradvies waren - ook een inspiratie voor jou. Heb je toch meer hulp nodig voor je eigen interieur? Voor 2018 zitten we volgeboekt, maar in januari hebben we zeker weer plek. Kijk dan even hier of bel ons op 033 - 202 20 66 voor wat meer informatie en reserveer je plekje!

 

 

Foto's:

 

1, 2. Moodboards voor een karakteristiek jaren '30 woning. Veel wit en hout met accenten in petrol.

 

 

 

 

 

Moodboards: Wonen voor jou

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »