Zilver!

 • Geplaatst op
 • Door Sandra
 • Geplaatst in Over ons
 • 3
Zilver!

Allereerst moeten we onze excuses aanbieden. Voor het geleur, het gestalk, het gezeur en gezanik! Want hoe verder de strijd vorderde, hoe spannender het werd, hoe schaamtelozer wij te werk gingen.

Maar het heeft gewerkt!

Wonen voor jou is tweede geworden in de Verkiezing voor Ultimate Webshop van 2014.

De pessimisten onder jullie denken nou misschien: "Hmmmm... dat is het nèt niet." Maar als je weken vierde hebt gestaan in de tussenstanden en op het laatst nog een sprint comfortabel de top drie in hebt getrokken, voelt dat zilver superfijn!

Dit najaar schreven 114 kleine tot middelgrote webshops zich in voor de titel Ultimate Webshop van 2014. Daaruit werden de 27 mooiste, leukste en beste webwinkels genomineerd. In de eerste maanden van ons bestaan, was die nominatie natuurlijk al een geweldige opsteker. Dat we uiteindelijk als tweede zijn geëindigd hadden we van tevoren niet durven hopen en hebben we echt aan jou te danken! Dankjewel!

Maandag maakt Ultimate Webshops bekend welke drie stemmers er met het prijzenpakket ter waarde van 300 euro naar huis gaan. We hopen dat jij ook wint!

Onze prijzen werden uitgereikt op de Nationale Webwinkelvakdag in Rotterdam. Daar kwam Sweetest Design als winnaar uit de bus en werd Bella Luca Sieraden derde. De top drie mocht deze vakdag van Checklist Webwinkel gratis bijwonen en hebben we dan ook gebruikt om onze kennis over conversie, ROI, logistieke

services en social media te vergroten. De blocnotes die we als kleinigheidje kregen van Astrid en Karin komen goed van pas want achter de schermen groeit onze to-dolijst.

Gelukkig komt stagiair Anouk ons helpen! Zij volgt de opleiding Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Inholland. Blij met haar! We gaan vast veel van elkaar leren.

Groeit jouw to-dolijst ook en vreet dit blog eigenlijk alleen maar sinterklaasvoorbereidingstijd? Laten we jou dan ook een beetje helpen! We geven tot en met 24 december 15 procent korting op al ons speelgoed met de kortingscode Decemberisalduurgenoeg. 
Wellicht zit er iets leuks voor je bij!

En heeft je kleine alles al? En tuur je je blind in al die speelgoedwinkels met bulkgoed? Denk dan eens out of the box! Wat dacht je van een bijzondere poster voor de kinderkamer?! Wij verkopen drie unieke ontwerpen in twee formaten. Dus gegarandeerd iets bijzonders aan de wand. Bestel nu!

Hoe vier jij 5 december? Dat vinden wij als sintfanaatjes leuk om hieronder van je te lezen.

Fijne Sinterklaas!


Foto's:

1.De blocnotes van Ultimate Webshops, met het lieve berichtje, komen goed van pas! Onze to-dolijst groeit en groeit! (Foto: Wonen voor jou)

2. De einduitslag. In totaal werd bijna 2.000 keer gestemd. (Tabel: Ultimate Webshops)

3. V.l.n.r.: Astrid en Karin van Ultimate Webshops, winnares Danique van Sweetest Design, ikke en Saskia van Bella Luca Sieraden. (Foto: Wonen voor jou)

Reacties

 1. danique danique

  super leuk stuk! Ik vond het een super leuke strijd en ben echt super trots op hoe jullie het hebben gedaan met zo een mega eind sprint! Good job!

  Liefs,

  Danique (sweetest design)

 2. Sandra | Wonen voor jou Sandra | Wonen voor jou

  De winnaars van de luxe cadeaupaketten die werden samengesteld door de deelnemende webshops zijn bekend! Rappapaaa... (Dat is tromgeroffel)

  J van der Horst (Hé die kennen we! ;-))
  Ellen Broekema
  Patricia Smulders

  Gefeliciteerd met jullie prijzen!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »