Wij zijn jarig!

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in Over ons
  • 0
Wij zijn jarig!

Jaaaaa!! Wij zijn jarig! Nou ja, onze webshop dan. Wonen voor jou viert 3 juli haar derde verjaardag. En dat vieren we de hele week. Met een gloedjenieuwe productintroductie, waar we een hele leuke aanbieding aan koppelen. En we schrijven een hele leuke winactie uit!

Zoals ik bij de verjaardagen van mijn kinderen aan de geboortes terugdenk, zo denk ik nu ook aan het begin van Wonen voor jou. Wat was het leuk en wat was het spannend. En wat wisten we eigenlijk nog weinig! We weten nog steeds lang niet alles. Maar we hebben wel veel beter in kaart wát we allemaal niet weten. Snap je 'm nog?

Webwinkels schieten als paddestoelen uit de grond. Want het lijkt zo makkelijk. Maar de meesten sluiten ook weer binnen een jaar. Omdat het dus echt niet makkelijk is. 
Wij zijn vastbesloten om van Wonen voor jou een succes te maken. Er zijn al veel dromen uitgekomen, maar we willen meer! En het is zo fijn dat jullie ons daar mee helpen. Door ons op social media te volgen, door jullie bezoekjes op evenementen en door al jullie online bestellingen en aankopen in winkels. Dat geeft zoveel energie! Dankjewel.

Onze tweede verjaardag waren we helemaal vergeten. Whoopsss!! Maar deze willen we echt niet zo maar voorbij laten gaan. Juist ook omdat we jullie zo dankbaar zijn. In de komende week komen we zoals gezegd met veel leuks. Stay tuned!

Liefs, Marlies en Sandra


Foto: Wonen voor jou

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »