Wij zijn jarig. Vier je mee?

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in Over ons
  • 0
Wij zijn jarig. Vier je mee?

Wonen voor jou is bijna jarig! Op 3 juli is het namelijk een jaar geleden dat onze webshop online ging.

Wie jarig is, trakteert! En dat doen wij ook. Onder andere op onze social media met een hele leuke winactie. Onder onze volgers verloten we dit grote showrek, compleet met knijpers en vilten kruis. Ook krijg je de dubbelzijdige poster 'Mag het weekend op repeat?' met aan de andere kant nóg een leuke tekst. Ook de twee opbergmandjes en vijf kaarten horen bij dit hippe pakket.
winactie interieur woonaccessoiresVoor de pinners onder ons:
Pin deze foto, of repin deze van ons Pinterest-account. Gebruik #winactiewonen bij je beschrijving en volg ons op Pinterest. Tot slot, tag in een reactie op de foto twee vrienden waarvan je zeker weet dat ze deze kans ook niet willen missen.

Doe je mee op Facebook, Twitter of Instagram? Zoek dan daar even ons bericht op met #winactiewonen en lees precies wat je moet doen.
Wil je je kansen vergroten, doe dan gewoon mee op meerdere social media!

Op onze verjaardag, 3 juli dus, verloten we dit cadeaupakket en maken we de winnaar bekend in dit blog en op de diverse social media.

Maar er is meer! We gaan online-mini-interieuradvies weggeven. Zet een foto van jouw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of andere ruimte in je huis op social media met #helpikkomernietuit. Een hoek of een plek waar je maar aan blijft schuiven en schilderen, maar waar het je nooit zint. Geef aan wat het probleem is. Twijfel je over de meubels? Vraag je je af of je de goede kleuren gebruikt? We zoeken een aantal foto's uit en geven dan gratis interieurtips om je een zetje in de goede richting te geven. Dus schroom niet en laat je mismatches gewoon zien! We hebben ze allemaal.
Beperkt je interieurdilemma zich niet tot één hoekje en wil je direct lekker aan de slag? Huur ons dan in voor stijladvies op maat.
Het afgelopen jaar is voorbij gevlógen. En wat hebben we veel geleerd! Het smaakt zeker naar meer en we hopen je vaker terug te zien. Op onze social media, ons blog en natuurlijk in onze shop. Zonder jullie zijn we nergens, dat beseffen we heel goed. En daarom verstuurden we deze week kaartjes naar zo'n vijftig klanten van het afgelopen jaar. Gewoon om ze te bedanken. Heb jij geen kaartje gehad? Het is niet dat we jou minder dankbaar zijn hoor. Het had meer iets te maken met handkramp en de voorraad postzegels. ;-)


Foto's:

1. Hoera 1 Jaar! (Foto: Wonen voor jou)

2. Het pakket dat we gaan verloten op 3 juli. (Foto: Wonen voor jou)

3. Onze bedankkaartjes. (Foto: Wonen voor jou)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »