Wij willen winnen

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in Over ons
  • 4
Wij willen winnen

Wonen voor jou is genomineerd voor de titel The Ultimate Webshop 2014. Alleen op de nominatie zijn we al supertrots. Hiermee staan we namelijk in een rijtje van 27 hippe, betrouwbare en bijzondere webshops. Maar omdat we een webshop zijn met een uniek assortiment, een geheel eigen stijl en daadwerkelijk in 2014 zijn begonnen, vinden we dat we best een gooi naar de titel mogen doen!

Help jij ons winnen? Stem dan via onderstaande link en maak kans op een van de drie superleuke cadeaupakketten (ter waarde van ruim 300,- euro!) die zijn samengesteld door alle genomineerde webshops!
 

http://www.online-shoppen-nederland.nl/the-ultimate-webshop-2014/stemmen/


Na een week stemmen staat Wonen voor jou nu vijfde! Een spannende strijd! Als jij ons naar de overwinning stemt, dan maak je bovendien kans op een exemplaar uit onze collectie handgemaakte kussens. (Met uizondering die van Et aussi.) Bij winst zal Ultimate Webshops - Online shoppen in Nederland, de organisatie van de wedstrijd, de gelukkige winnaar uit onze stemmers trekken.

Stemmen kan nog tot en met 23 november! Zeg het voort!
(Stemmen kan helaas niet vanaf een iPhone. En vergeet niet je stem te activeren door de link aan te klikken die je krijgt toegemaild. Deze kan eventueel in je spamfolder zitten.)

Foto's:


1. Logo wedstrijd Ultimate Webshop van 2014. (Logo: Ultimate Webshops)

2. De drie goedgevulde cadeaupakketten die worden verloot onder de stemmers. (Foto's: Ultimate Webshops)

3. Als Wonen voor jou de wedstrijd wint, mag een van onze stemmers een handgemaakt kussen met een waarde tot 59,90 uitkiezen uit ons assortiment. (Foto's: Wonen voor jou)  

Reacties

  1. Am.Vermeulen Am.Vermeulen

    heel mooie website; vriendelijke bediening van de website en het assortiment artikelen is goed gerubriceerd, mooi hip en bruikbaar.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »