Wij gaan stoppen

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • 2
Wij gaan stoppen

Tja, je leest het goed. Wij gaan stoppen met Wonen voor jou. Meer over deze verdrietige beslissing én over de koopjes die jij nu kunt scoren, lees je in dit blog.

Het hoge woord is er uit. Na bijna zeven jaar hebben wij besloten te stoppen met Wonen voor jou. Geen makkelijke beslissing. Eentje waar de nodige tranen bij hebben gevloeid. Want een bedrijf dat je helemaal zelf vanaf de grond af hebt opgebouwd, voelt toch een beetje als je kindje. En het doet zeer om daar afscheid van te nemen.

 

Wonen voor jou is nooit onze hobby geweest. Niet dat we het niet leuk vonden om te doen natuurlijk. We deden niets liever dan dit! Maar ik wil daarmee zeggen dat het geen lolletje was, geen bezigheidstherapie, geen baantje voor erbij. We zijn er altijd vól voor gegaan om een mooi bedrijf neer te zetten en daar met z'n tweetjes een salaris uit te halen. 

 

Om dat te kunnen waarborgen, was het bedrijf toe aan een volgende stap in de groei. Door de hele situatie rond corona maakten we online een stijging in de omzet. Maar we kwamen ook thuis te zitten met de kinderen en raakten daardoor de grip kwijt op onze bedrijfsprocessen. We hadden veel tegenslagen met leveranciers en misten de winkels en evenementen. Dat we nu stoppen, ligt niet aan dat kak-virus, maar het heeft ook zeker niet geholpen! Bovendien is misschien bekend: de marges in de online retail staan enorm onder druk. Het is ons gewoon niet gelukt om met Wonen voor jou een volgende fase te bereiken en onze doelen te behalen. 

 

Soms voelt dat als falen. Hoewel we ook veel mooie successen hebben om op terug te kijken. Alle producten die we zelf hebben ontworpen. Om maar wat te noemen. En die nu bij jullie thuis liggen. Of hangen. Of staan.
De beurzen en evenementen vonden we het leukste om te doen. Omdat de life respons zo waardevol is. En omdat het gewoon een kick geeft als mensen staan te dringen bij je stand.

 

Ze zeggen wel eens dat als de ene deur sluit, er een ander opent. Helaas zíen we helemaal geen andere deur. Zo onwerkelijk en verdrietig voelt het allemaal nog. Maar goed, bij gebrek aan een deur kunnen we altijd uit een raam klimmen, zo zijn we dan ook wel weer. We zullen onze weg wel vinden.

 

We hebben nog knetterveel leuke producten. En daar moeten we nu natuurlijk versneld vanaf. En da's leuk nieuws voor jou! Vanaf vandaag begint onze sale (opheffingsuitverkoop vind ik een te kloterig woord!) met stapelkortingen. En inmiddels zijn we op 8 juni de tweede fase ingegaan met onze kortingen. Het werkt nu als volgt:

 

Bij € 20,- krijg je 25% korting.
Bij € 60,- krijg je 50% korting.

 

Lekker stapelen dus! Bij een set memoborden zit je al lekker op de 50 procent voordeel. Of je shopt gewoon een lekker voorraadje kaarten, kaarsen en cadeautjes voor je jezelf of een ander. Want daar kun je altijd maar het beste een voorraadje van hebben liggen. Oh en we hebben ook nog prachtige boeketjes droogbloemen. Altijd leuk om mee te nemen als je ergens op bezoek gaat! 

 

De stapelkorting is niet met terugwerkende kracht en is niet geldig op de gehaakte lampen en het behang. Maar wél weer op de producten die al in de sale stonden. Dubbel voordeel dus! 

 

Geef onze spullen een mooie plekje. Dan hebben wij weer iets om trots op te zijn. Een kleine pleister op onze wond. 

 

Heel veel liefs en tot ziens! 

 

Marlies & Sandra

Reacties

  1. Gemma Gemma

    Jammer dat jullie stoppen! En er openen zeker nieuwe deuren binnenkort! Ook al duurt dit even. Dat zal zeker gebeuren. Veel succes met het afronden van alles voor de webshop!

  2. Rebecca Rebecca

    Wat ontzettend jammer dat jullie gaan stoppen! Geniet nog elke dag van jullie mooie memoborden! Hopelijk gaat er toch gauw ergens anders een deur voor jullie open

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »