Whoeii! Onze eigen poster- en kaartenlijn

Whoeii! Onze eigen poster- en kaartenlijn

Je zelfontworpen posters en kaarten online zetten, is één ding; ze meenemen naar een markt met een live publiek is nóg een stapje spannender!
Vorige week stonden we met onze kraam op Winkels op Wielen in Amersfoort en namen we voor het eerst

onze kaarten en posters mee. We kregen al mooie reacties op onze online plaatsing, maar het is zo leuk om ook echt de eerste respons te horen als mensen je ontwerpen zien. Welke zouden ze leuk vinden? En welke minder?


Laten we even voorop stellen: we zijn geen webshop met stationary. Maar posters en kaarten zijn tegenwoordig zo'n onderdeel geworden van het interieur, dat onze eigen lijn heel goed in het assortiment van Wonen voor jou

past. Kaartjes vrolijken je huis op. Stop ze onder een leuke magneet op je koelkast, hang ze op je hippe showrek, knijp ze aan een woonketting, doe ze in een vintage fotolijstje of hang ze op met een stukje masking tape. Blijf lekker varieren en verplaatsen. Weinig kosten, veel plezier.
Maareh... ze kúnnen natuurlijk ook op de post. 
En dan heeft de gelukkige ontvanger er vast nog lang plezier van.


Omdat we zelf ook vaak zo moeilijk kunnen kiezen én altijd snel weer wat nieuws willen, hebben we de posters dubbelzijdig gemaakt. Als je uitgekeken bent op de ene kant, draai je de zwart-wit poster om.
Dubbel zo lang plezier dus! De posters zijn in A4-formaat. Daar heb je dus altijd nog wel een plekje voor! En in combinatie met onze kaarten, kun je er een heel leuk groepje aan de wand van maken.


Onze poster- en kaartenlijn is zwart-wit en volgt daarmee de huidige trend. Alle ontwerpen zijn eerst met de hand getekend en gingen daarna onder de scanner en de laptop in. Poehee, wat waren wíj in ons element
tijdens het ontwerpen! Heerlijk, zo'n stapel wit papier, stiften in alle soorten en een hoofd vol ideeën.
We hebben expliciet gekozen voor Nederlandse teksten. Omdat onze ontwerpen ook heel leuk zijn voor kinderen én omdat we gewoon een hele mooie taal hebben! De ontwerpen en teksten hebben een vrolijk karakter en we hopen dat jij er net zo blij van wordt als wij!
 

Shop hier onze unieke kaarten en posters!


Op de markt waren de kaartjes met de plusjes en hartjes hardlopers. En zowel de posters Meneertje Koekepeertje, Boekenwurm als Mag het weekend op repeat kregen superveel leuke reacties. We vinden het leuk om te horen welk ontwerp jou het meeste aanspreekt. Laat je het hieronder weten?

Foto's:

1. Poster Boekenwurm, voor de echte... eeehh... boekenwurm dus! (Foto: Wonen voor jou)

2. Onze kaartjes zijn heel leuk voor je interieur, maar kunnen natuurlijk ook op de post. (Foto: Wonen voor jou)

3. De zwart-wit kaarten staan ook mooi op je showrek(Foto: Wonen voor jou)

4. Sssst... Leuk voor op de slaapkamer. Zowel voor je jezelf als voor je kleintje. De bureaulamp, die dus ook heel mooi op je nachtkastje staat, vind je hier(Foto: Wonen voor jou)

5. Het weekend op repeat! Dat willen we allemaal toch?! (Foto: Wonen voor jou)

6. Handgetekende kruisjes. Dit kaartje was op onze eerste markt een bestseller. En wij begrijpen wel waarom! (Foto: Wonen voor jou)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »