Wat was het leuk op Creative Life

Wat was het leuk op Creative Life

We missen het wel een beetje hoor: ons gezellige winkeltje in het leukste straatje van Creative Life. Daarom kijken we in de blog graag even met jullie terug op dit superleuke evenement!

Afgelopen weekend stonden wij voor het eerst op Creative Life in de supertoffe Werkspoorkathedraal in Utrecht. Wat was het allemaal mooi aangekleed, wat een bijzondere ondernemers bij elkaar en wat een creatieve, bruisende gezelligheid. We waren best een beetje trots om daar tussen te staan! Hoewel het ook jammer was dat we zelf moesten werken. We hadden maar wat graag zo'n leuke workshop meegepikt!

 

Wonen voor jou op Creative Life met printable

 

We hebben heel veel complimentjes gehad over onze stand en producten. De gratis printable (zie foto hierboven) werd goed ontvangen en er is lekker geshopt. Ook onze vlaggetjes van kurk vonden gretig aftrek.

 

Maak je eigen slinger van kurk

 

De bovenste vlaggetjes op de foto gaf ik zelf een verfdip. In dit blog lees je daar meer over. Maar dat wilde onze klanten ook wel! Ik denk dat we volgend jaar lekker een grote tafel aanschuiven waar de bezoekers zelf hun vlaggetjes kunnen pimpen. Leuk idee?

 

Lettervlaggetjes van kurk

 

Robin kwam op vrijdag langs om foto's van ons te nemen. Normaal jaagt hij voor ANP het nieuws achterna, maar speciaal voor ons kwam hij een bezoekje brengen aan de Werkspoorkathedraal. Zo lief! En wat zijn we blij met de foto's! Gelijk de over-onspagina en de winkelpagina maar even opgepimpt met zijn werk! Hij heeft ook leuke portretten van ons gemaakt. Meer volgt!

 

Stand van Wonen voor jou op Creative Life

 

Maar we kregen nog veel meer hulp! Natuurlijk van onze ouders, die altijd voor ons klaarstaan en ons ondersteunen bij de voorbereiding en opbouw van zulke evenementen. En omdat Marlies niet elke dag kon werken, viel ons dinnetje Annelies voor haar in. Zo'n geluk met zoveel lieve mensen om ons heen! Dankjulliewel. (Wordt het al te klef, haha?!)

 

Showrek hexagon zwart

 

Bestsellers waren de knijpertjes, het hexagon showrek en de nieuwe hangers van kurk en velours die we voor de gelegenheid gezellig in de paastak hadden gehangen. Zo'n succes, dat ik ze vrijdagavond gelijk online heb gezet omdat meer mensen nog snel hun paastak op deze originele manier wilden versieren.

 

Knijpertjes van Wonen voor jou

 

Lieve bezoekers, mede-ondernemers, organisatie en alle behulpzame mensen om ons heen: bedankt voor de superleuke dagen en het feit dat jullie het najagen van onze droom nóg waardevoller maken dan we durfden te hopen! (Jeetje, nu word ik sentimenteel. Kan best het slaapgebrek zijn. Tijdens zo'n beurs lig ik nachtenlang te stuiteren in bed. Geef me een weekje... haha)

 

Dikke kus van Marlies en Sandra

 

Marlies en Sandra op Creative Life

 

Foto's:

 

1. Normaal ondernemen we vanachter een beeldscherm. Op zulke evenementen genieten we daarom extra van het klantencontact in real life. (Foto: Robin van Lonkhuijsen)

 

2. De letterborden gingen hard. De kleine is op dit moment helemaal uitverkocht, maar gaan we zeker weer op voorraad brengen. De leuke printables vind je hier. (Foto: Robin van Lonkhuijsen)

 

3, 4. Maak je eigen slinger met onze lettervlaggetjes van kurk. Wellicht dat we volgend jaar er ook een leuke workshop bij doen om ze een vrolijke verfdip te geven! (Foto: Robin van Lonkhuijsen)

 

5. Best een beetje trots op ons tijdelijke winkeltje. De paastak met hangers was een leuke blikvanger! (Foto: Robin van Lonkhuijsen)

 

6. Ons zeshoekige zwarte showrek met plantenkaartjes. (Foto: Robin van Lonkhuijsen)

 

7. Van knijpertjes kun je nooit genoeg hebben! (Foto: Robin van Lonkhuijsen)

 

8. Liefs van Marlies (links) en Sandra! (Foto: Robin van Lonkhuijsen)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »