Vrolijke kaartjes in pastel

Vrolijke kaartjes in pastel

Jaaaa! We hebben een nieuwe collectie fijne kaartjes! Zes lieve berichtjes op papier. Voor een ander. Of gewoon lekker voor jezelf.

Het was wel weer even tijd.... Na verschillende collecties in zwart-wit, onze botanische kaartjes en onze kaarten voor de kleintjes, hebben we nu zes nieuwe kaartjes in pastel mét een tikkie zwart. En zoals je van ons gewend bent: lieve, vrolijke teksten in het Nederlands. Bekijk ze hier allemaal!

 

Kaartje kusje

 

We zijn natuurlijk geen stationery shop, maar kaartjes zijn ook heel leuk voor je interieur. Daarom vinden we het altijd belangrijk dat ze - eventueel nadat je ze hebt verstuurd - ook gewoon prachtig zijn om te bewaren en op te hangen. 

 

Kaartje pastel geo

 

Deze met zeshoekjes in roze, geel en zwarte streepjes en stipjes is daar natuurlijk een goed voorbeeld van. Geef 'm een mooi lijstje en het is een mini-kunstwerkje voor jezelf of een ander.

 

Kaartje vandaag is jouw feestje

 

Maar ook de kaarten met tekst zijn leuk om op te hangen. Gewoon om jezelf er aan te helpen herinneren dat elke dag jouw feestje is! Om je showrek mee te versieren, of aan je prikbord van zelfklevend kurk te hangen. Mooi in een kaartenframe, -standaard of aan je klembord.

 

Kaartje hoera

 

De kaartjes Hoera of Proost zijn natuurlijk leuk voor een verjaardag. Maar ook toepasselijk als er andere feestelijk zaken te vieren zijn: een jubileum, huwelijk, verhuizing of een geslaagd examen bijvoorbeeld.

 

Cadeautje met kaartje Lang leve lieve jij

 

Ik houd er zelf heel erg van om kaartjes te versturen, maar ben niet zo goed in plannen. Dat zo'n kaart dan ook echt op de goede datum aankomt... Euh... Lastig! Daarom gebruik ik ze zelf vaak om een cadeautje mee te versieren. Net zo leuk en toch een kaartje op dé dag. Lang leve lieve jij doet het natuurlijk goed op verjaardagscadeautjes!

 

Kaart kusje

 

Kusje vind ik een mooie kaartje geworden voor al die lieverds die wel een beetje extra aandacht verdienen. Omdat ze je geholpen hebben, iemand hebben verloren, door een rotperiode gaan, ziek zijn of gewoon omdat je van ze houdt. Kusjes kunnen ten slotte nooit te veel worden gegeven!

 

Kaartjes hoera en vandaag is jouw feestje

 

Oh, op zowel Facebook als Instagram gaan we deze week een pakketje kaartjes weggeven. Houd de berichten daar even in de gaten!

 

Foto's:

1 t/m 8 De nieuwe kaartencollectie van Wonen voor jou. (Foto's: Wonen voor jou)

Reacties

 1. Sandra | Wonen voor jou Sandra | Wonen voor jou

  Hai Ewa,
  Ja dat vonden wij ook! We hopen nog vaak bij je te kunnen inkopen! Groetjes, Marlies en Sandra

 2. Ewa Pajek Ewa Pajek

  Hallo Zusjes !

  Ik was blij om jullie te ontmoeten bij Tica,
  groetjes Ewa ,de houtkraam

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »