Valentijn met een gouden randje

Valentijn met een gouden randje

Valentijn. Ik vond het altijd maar een comerciële dag. Met van die pluche beertjes met zo'n rode hart tussen hun pootjes. Weinig romatisch of verrassends aan! Dat had ik helemaal niet nodig.
Maar nu mijn lief en ik dertien jaar (of is het al veertien??) bij elkaar zijn, schieten de romantiek en de verrassingen er nogal bij in. Twee kleine opgroeiende kinderen helpen daar ook niet echt bij. Of je moet driftbuien zonder aanwijsbare oorzaak, poep tussen de schouderbladen of sudocreme in poppenhaar heel verrassend vinden. Wij kijken er in ieder geval niet meer van op.
Daarom denk ik er dit jaar voor het eerst aan om Valentijn glorieus in ere te herstellen. (Misschien ook even bij manlief influisteren?) Er is tegenwoordig ook veel meer leuks dan die suffe, zoete beertjes. (Misschien óók even bij manlief influisteren!)
Anyway. Op ons blog geven we Valentijn een gouden randje. Good old black 'n white kleden we mooi aan met het hippe goud. In onze kaartencollectie vind je verschillende kaartjes die leuk zijn voor Valentijn.
Het is natuurlijk onzin om Valentijn alleen in te zetten voor geheime liefdes. Wat mij betreft verdienen alle lieve mensen om me heen zo af en toe een kaartje. Niet alleen op 14 februari. Maar nu ik toch weer aan Valentijn ga doen, is het wel zo leuk om zo'n kaartje een beetje op te leuken. Ik maakte er een hartjes-slinger bij. Met een pons hartjes gestanst uit goud papier en even aan een draadje gehangen. Een schattig cadeautje in een envelop. Geeft je post net dat beetje extra.

Of doe je kaartje in een leuk lijstje. Want nieuwe woningdecoratie is natuurlijk nooit weg! Wel even mooi inpakken natuurlijk. 


Foto's:

1. Ik vind jou lief. Dat kun je natuurlijk ook aan je liefste moeder, trouwe vriendin, of bovenste beste buurvrouw schrijven. (Foto Wonen voor jou)

2. Voor iemand die 365 dagen de liefste is, doe je natuurlijk wat extra's in de envelop. Ik maakte een slinger van hartjes. (Foto Wonen voor jou)

3. Hartjes met (of van!) goud. (Foto Wonen voor jou)

4. La la la leukerd. Ook leuk: een kaart in een lijstje als cadeau. (Foto Wonen voor jou)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »