Thuis bij....

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in Over ons
  • 0
Thuis bij....

Een kijkje thuis bij onze klanten! Zo leuk om te zien hoe ze onze producten combineren in hun eigen huis. Kijk je mee?

Geef maar toe! Jij vindt het vast ook heel leuk om een kijkje te nemen bij andere mensen. Wat mij betreft is dat zelfs het enige voordeel van de winter; dat momentje op de dag waarop het al flink schemert, de lampen aan zijn, maar de gordijnen nog niet dicht. Je kunt dan zo heerlijk gluren bij de buren!
Gelukkig duurt het nog lang voordat het winter is. Maar we kunnen je wel even laten spieken bij wat mensen thuis. We vragen onze klanten altijd een foto te delen van hun nieuwe aanwinst. Omdat het zo leuk is om te zien waar onze spulletjes terecht komen. Kijk je mee?

1. Nog niet in onze webshop, maar al wel in de slaapkamer van Nanette: onze handgemaakte opbergmandjes! Ze scoorde er eentje op de markt waar Wonen voor jou stond. En ze zette er deze prachtige orchidee in. Mooi plaatje. En op dat vintage tafeltje, dat Nanette als nachtkastje gebruikt, zijn we stiekem wel een beetje jaloers. (Inmiddels zijn opbergzakken hier te vinden!)

2. Wauw! Wat een lief babykamertje. Marieke maakte 'm helemaal af met onze mobiel met vilten vogeltjes. De neutrale tinten van de handgemaakte mobiel komen mooi uit op de blauwe wand.

3. Margriet was op zoek naar dat ene krukje dat perfect onder haar plant zou staan. We mailden wat heen en weer en wat bleek: ons vintage krukje was haar ultieme vondst! Zo leuk als oude, opgeknapte spulletjes weer zo'n mooie bestemming krijgen.

4, 5 en 8. Onze showrekken gaan hard! Janou bestelde een grote en gaf 'm een prachtig plaatsje boven de piano. Lonneke nam een kleine en deed er ook onze knijpers en kaarten op. Amber ging ook voor de kleine en plaatste deze foto op Instagram. In het hoekje zien we ook een prachtig borduurwerk! Zelf gemaakt?

6. Roelien kocht bij ons twee kussens. Eentje met leren driehoeken en een gebreid kussen in ecru. Wat staat dat verrassend mooi met het mosterd geel dat ze al als accentkleur in de woonkamer had. Goed gezien van Roelien!

7. Irene verwacht een tweede kindje. En dus kreeg de grote zus in spe binnen het gezin een nieuwe kamer. Snuf het konijn komt haar vergezellen. De unieke poster My Sweet Carrot hangt boven de gehaakte knoppen van Et aussi. Op het bankje ligt een bolletjeskussen uit onze collectie.

Dames, bedankt voor jullie leuke foto's en het kijkje in jullie huis!

Hangt, staat of ligt er ook een item van Wonen voor jou bij jouw thuis? Vinden we leuk om te zien! Deel je een foto op Facebook, Pinterest en/of Instagram en gebruik je de hashtag #wonenvoorjou dan maak je kans op een cadeautje. Daarover later meer!

Fijn weekend.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »