Thuis bij... (2)

Thuis bij... (2)

Het allerleukste aan ons werk? Als we foto's krijgen opgestuurd van onze producten bij jullie thuis! Een kleine bloemlezing van ons geluk.

Bij elke bestelling die wij versturen, zit een kleine flyer. Aan de ene kant staat Jippie weer een dag, aan de andere kant vragen we een foto te maken van je aanwinst uit onze webshop. Het is zó leuk om onze artikelen terug te zien in jullie huis- en kinderkamers. Zoals deze hierboven van Melina met haar dochter Jana voor onze zelfklevende prikbordwolk van kurk. De eigen draai die jullie er aan geven, de - voor ons - onverwachte combinaties die jullie maken. We lieten in een eerder blog al eens wat voorbeeldjes zien die dagelijks in onze mail en op social media te zien zijn, maar het is wel weer eens tijd voor een update.

 

Kurk prikbord trapgat

 

Waar het ook weer eens tijd voor is, is voor het uitrijken van de 25 euro shoptegoed in onze webshop! Want iedereen die een foto van zijn Wonen-voor-jou-aankoop op social media deelt én ons tagt, maakt kans op dit leuke cadeautje. Volgende week maken we onderaan dit blog de winnaar bekend! De foto's uit dit blog doen mee, maar je kunt ook nog snel je eigen foto uploaden op Facebook of Instagram. Vergeet ons niet te taggen!

 

Wand met kurk ruitjes


Het is logisch dat we van onze meest populaire producten ook de meeste foto's krijgen. Zoals van ons zelfklevend kurk. Thuis bij Lonneke en Lennart hangt het kurk in het trapgat en Kristof maakte een prachtige wand met onze ruitjes. Mijke verzon een vorm met onze zeshoekjes die we zelf niet hadden kunnen bedenken. Zo leuk! 


De Belgische Ilse deelde meerdere foto's van Robin de vos op Instagram. Ook hebben we het houten speelgoedhondje en ons zwarte, zeshoekige showrek al op haar feed terug gezien. Fijn om te merken dat ook steeds meer zuiderburen ons weten te vinden!

 

Knuffel robin de vos

 

Onderstaande foto van Wendy is een recente! Vorige week gaf zij ons een kijkje in de kamer van haar dochter Nova Isabel. Leuk idee, om het witte showrek op een plaat van underlayment te bevestigen. Samen met het zwart, wit en roze is de styling van de commode helemaal perfect!

 

Babykamer commode met showrek

 

De kinderkamer van Emiel en Victor is ook al zo'n plaatje! Moeder Evelien hing onze lettervlaggetjes van kurk aan hun ledikantjes. We verkopen de vlaggetjes per letter. Dus ook jij kunt elke naam of elk woord tot een leuke slinger maken!

 

Kinderkamer tweeling naamslinger kurk

 

Anouk kocht de hangers van kurk met mosgrijs velours op Creative Life en hing ze in een magnoliatak. Ook zij dingt mee naar dat shoptegoed van 25 euro. Want ook als je een product van ons hebt gekocht op een beurs, bij vtwonen of in een winkel mag je meedoen hoor!

 

Tak met hangers

 

Dat huisje van Thea blij is met haar showrek, weten wij haast wel zeker! Ze deelt regelmatig foto's waarin we het wandrek zien schitteren. Mooi met die collage van zwartwit-foto's. De laatste foto is van Zoë. Voor haar was één showrek niet genoeg! Zij hing er gewoon twee naast elkaar. En die lightbox maakt haar foto natuurlijk helemaal af! 

 

Interieur eetkamertafel showrek

 

Bronvermelding: 1. Melina als jana.says.hi op Instagram - 2. Wonen voor jou. Gemaakt toen ik bij Lennart en Lonneke op bezoek was - 3. Kristof als kristoftekent op Instagram - 4. Mijke de Haas-Lucas op Facebook - 5. Ilse als ilsevanbecelaere op Instagram - 6. Wendy als wendy1986 op Instagram - 7. Evelien als evelien.vdm op Instagram - 8. Anouk als anouktenhave op Instagram - 9. Thea als huisjevanthea op Instagram - 10. Zoë Kesteloo-den Boer op Facebook.

 

 

Nagekomen bericht: De winnaar is bekend! Ilse van Becelaere heeft 25 euro shoptegoed gewonnen. Zij deelde meerdere mooie foto's van haar aankopen op Instagram en heeft inmiddels een kortingscode via mail ontvangen. 
Blijf vooral jullie leuke foto's delen en vergeet ons niet te taggen. Wie weet ga jij de volgende keer met het shoptegoed aan de haal!

Reacties

 1. Sandra | Wonen voor jou Sandra | Wonen voor jou

  Hai Elika,
  Ah dankjewel voor je hulp en je berichtje onder dit blog!

 2. Elika Elika

  Ik ben ook erg benieuwd naar de kleur van de trap. Een hele mooie kleur!! Het is grijs met een tintje blauw/groen. De kleuren die ik gevonden heb zijn RAL 7011-7012 en bij de Gamma zag ik de kleur Ridder die daar veel op lijkt.

 3. Sandra | Wonen voor jou Sandra | Wonen voor jou

  Hai Jill en Angelien (sorry dat ik jouw berichtje nu pas zie!)
  We kunnen je helaas niet helpen aan de exacte kleur van de trap. Dit is niet in onze eigen woning en we hebben 'm niet geschilderd.

 4. Jill Jill

  Ik wil ook graag weten welke kleur er op de trap en trapleuning zitten op de 2e foto van boven en graag het merk

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »