De nieuwste blogs van Wonen voor jou

Prikbord nieuwe stijl

Prikbord nieuwe stijl Op de vtwonen & design beurs namen we ze voor het eerst mee en ze waren gelijk een hit: onze nieuwe vierkantjes van kurk én velours. En nu zijn ze ook verkrijgbaar in onze webshop. Natuurlijk geven we ze zelf ook gelijk een mooi plekje!

Behangcollectie

Behangcollectie Whaaahhh.... daar zijn ze dan! Onze negen behangetjes die samen onze eerste behangcollectie vormen. In dit blog laten we je ze uitgebreid zien én lees je hoe je kans maakt om je favoriet te winnen.

De 10 leukste ideeën voor je showrek

De 10 leukste ideeën voor je showrek Het showrek hebben we al vanaf het prille begin in ons assortiment. Eerst in één kleur en vorm, later kwamen daar meerdere kleuren en de hexagon bij! In dit blog verzamelen we de 10 leukste ideeën voor je showrek. Want echt... je raakt er nooit op uitgekeken!

Mooie memoborden van velvet

Mooie memoborden van velvet Nieuw jaar. Nieuw interieur! Nou ja, dat is misschien wat overdreven. Maar we merken dat jullie na het verwijderen van alle feestversiering graag aan de slag gaan met iets nieuws. En daar hebben wij natuurlijk een oplossing voor!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »