DIY

Creative Life wat was je leuk!

Creative Life wat was je leuk! Ooooh wat was het leuk! Met uitzondering van onze voeten hebben we enorme heimwee naar Creative Life! Het was onze tweede deelname, maar de eerste keer dat we ook workshops gaven. Enneh... dat gaan we vaker doen!

Ikea keukentje pimpen

Ikea keukentje pimpen M'n dochters zijn vijf en acht. Bij veel vriendinnetjes is het Ikea-keukentje al weggehaald. Maar mijn meiden spelen er nog altijd mee. Ik heb even zitten twijfelen, maar toch besloten om het keukentje tóch nog een keer te pimpen. Het was een leuke DIY (Waarbij ik, dat moet ik toegeven, ook dacht te hallucineren én me Youp van 't Hek voelde. Lees vooral even verder.) met een mooi eindresultaat. En de kids spelen er nu nóg vaker mee!

Workshops vlaggetjes pimpen op Creative Life

Workshops vlaggetjes pimpen op Creative Life Jaaa! We gaan workshops geven. Onze lettervlaggetjes van kurk zijn een dikke hit, maar je kunt er nog véél meer kanten mee uit. Je kunt er thuis mee aan de slag, maar het is natuurlijk veel leuker om fijn aan te schuiven aan onze gezellige tafel op Creative Life in Utrecht waar alles voor je klaar staat én we je helpen met onze tips en tricks!

Mini DIY met ons kurk

Mini DIY met ons kurk Snij onze ruitjes doormidden en je hebt... Tadaa... driehoekjes! Voor de kamer van Ella varieerde ik met ons zelfklevend kurk en maakte een prikbord in een nieuwe vorm. In dit blog geef ik je alle ins en outs.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »