De nieuwste blogs van Wonen voor jou

Free printable voor Kerst

Free printable voor Kerst Deze week moest ik voor het eerst mijn voorruit krabben. Niet zo leuk natuurlijk. Maar in het kader van omdenken, zag ik het gewoon als startsein van het kerst-seizoen. Kaarsjes aan, warme choco met veel slagroom in huis en Marlies ging lekker voor jullie aan de slag met een nieuwe kerst-printable. De download vind je onderaan dit blog.

DIY Pakhuis Sam

DIY Pakhuis Sam Waarom nieuw kopen als je aan een oude helemaal je eigen sjeu kan geven? Voor de verjaardag van Sam knapte ik een tweedehands houten pakhuis op. En met Sinterklaas trekken straks de Pieten er in! Hoe ik dat deed, lees je in dit blog.

Prikbord nieuwe stijl

Prikbord nieuwe stijl Op de vtwonen & design beurs namen we ze voor het eerst mee en ze waren gelijk een hit: onze nieuwe vierkantjes van kurk én velours. En nu zijn ze ook verkrijgbaar in onze webshop. Natuurlijk geven we ze zelf ook gelijk een mooi plekje!

Creative Life wat was je leuk!

Creative Life wat was je leuk! Ooooh wat was het leuk! Met uitzondering van onze voeten hebben we enorme heimwee naar Creative Life! Het was onze tweede deelname, maar de eerste keer dat we ook workshops gaven. Enneh... dat gaan we vaker doen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »