Stoere jongenskamers voor klein en groot

Stoere jongenskamers voor klein en groot

Stel je voor... Je bent een fabrikant van behang, muurstickers en verf. Dan kun je je klanten natuurlijk mooie stalen laten zien. Maar het is natuurlijk veel leuker om hele kamers in te richten met je producten. Zo dacht Roomit dus ook! Probleem is wel dat je dan nog veel meer producten nodig hebt om de kamers mee in te richten. Gelukkig wilden wij, en een paar andere toffe webshops, ze daar wel bij helpen!
Jongenskamer pilotenkamerIn ons vorige blog lieten we je al een prachtige, lichte slaapkamer zien in Franse stijl. Ook hiervoor gebruikten Roomit en TAS - the art of styling onze producten. Maar deze stoere jongenskamers willen we je zeker ook niet onthouden! De eerste is een echte pilotenkamer met een gigantische propeller op het fotobehang en stoere muurstickers van vliegtuigjes. 
jongenskamer blauw pilotenkamerDe kaki opbergzak aan de wand is van Wonen voor jou. (Helaas was Roomit niet de enige die hem mooi vond. Ze zijn inmiddels uitverkocht!) Alle andere lichte accessoires zorgen ervoor dat het in deze stoere pilotenkamer tóch nog heel gezellig toeven is voor de kleine spruit!
industriele jongenskamerDe tweede kamer is voor de wat grotere jongen. Ik zie hier al een fijne puber heerlijk chillen met zijn vrienden. Of noemen ze dat tegenwoordig niet meer zo?? Anyway... ik denk dat die opgeschoten jongens zich helemaal thuis voelen in deze beetje donkere, industriële slaapkamer. Het behang van bakstenen, de muurstickers van schroeven en dat olievat, de lockerkast en stoere verlichting zetten samen echt een goede sfeer neer.
industriele jongenskamerEn kijk hierboven onze plantenzak een shinen!! "Waar dan?', zul je misschien zeggen. Want er zijn helemaal geen planten op deze jongenskamer. In deze kamer is dit product van ons ineens een stoere opberger geworden voor lectuur en schriften. Hij is gemaakt van rubberen autobinnenbanden en past daarmee helemaal in de sfeer van deze kamer. Overigens is deze nog wél beschikbaar in onze webshop!
stoere jongenskamerWeet je ondanks de inspiratie van Roomit en van ons, toch nog niet hoe je de inrichting van de kamer van je binkie aan moet pakken? Neem dan eens contact op voor interieuradvies. Vanwege het zwangerschapsverlof van Marlies en de aanvragen die binnen blijven komen, is er een wachttijd ontstaan. Maar we kijken natuurlijk graag samen met jou en je zoon wat we voor jullie kunnen betekenen!


Foto's:

1 t/m 6. Roomit richt prachtige jongenskamers in met de eigen producten én die van ons! (Foto's: Roomit)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »