Interieuradvies op maat

Interieuradvies op maat

Dat we niet alleen een webshop met handgemaakte en vintage artikelen zijn, staat natuurlijk nadrukkelijk in de menubalk. Want hoewel we er verder nog niet veel aandacht aan hebben besteed, geven we ook interieuradvies op maat. En we hopen op deze plek ook veel inspiratie geven om je interieur of kinderkamer aan te pakken. Heb je onze verschillende moodboards al eens gezien? Of het retro babykamertje voor niet-willen-weters?

Marlies kwam deze maand weer terug van zwangerschapsverlof en daarom hebben we weer meer ruimte om persoonlijke adviezen te geven. We reisden direct af naar Noordwijk voor een hele leuke opdracht. Een jong gezin met een prachtig jaren '20 huis voelde zich niet thuis in de eigen woonkamer. De door de jaren heen verzamelde meubels (en kinderspeelgoed) zorgden voor onrust en samenhang miste.

In een heel prettig gesprek van ongeveer een uur, bespraken we samen wat de wensen waren. Welke kleuren en stijlen spreken aan? Waar zitten de overeenkomsten, maar vooral ook de verschillen, in smaak? Aan welke functies moet de ruimte voldoen? Wat mag behouden blijven en wat moet echt de deur uit? En welk bedrag mag de metamorfose kosten?
Het stel in Noordwijk had zich goed voorbereid en wist duidelijk wat het mooi en lelijk vond (en daarbij zaten ze niet altijd op één lijn!) Als je daar zelf een minder sterk gevoel bij hebt, helpen we je aan de hand van foto's een mening te vormen.

De opdracht voor de woonkamer in Noordwijk is inmiddels afgerond. Het gezin heeft van ons een moodboard met kleuren en materialen ontvangen. Deze kunnen ze gebruiken bij het uitzoeken van bijvoorbeeld verf, raambekleding, meubels en accessoires. Een tweede moodboard geeft inzicht in de stijl, door meubels en accessoires met elkaar te combineren. In de bijgeleverde shopping-list is de uitgebreide verkoopinformatie van deze items terug te vinden. Op de handgetekende plattegrond op schaal wordt duidelijk welke indeling voor deze ruimte het meest ideaal is met de gekozen meubels.

Uiteraard gaan deze drie inspiratievellen altijd vergezeld met tekst en uitleg. Zodat je begrijpt waarom we deze keuzes voor je hebben gemaakt. Hang de inspiratievellen op in de ruimte die je wil aanpakken. En ga je winkelen voor je nieuwe interieur? Stop dat het uitknipbare shopping-kaartje met de goede kleuren in je portemonnee. Een klein cadeautje van ons, om het winkelen te vergemakkelijken.

Heb je ook een huiskamer waar je niet thuis bent? Tob je al tijden over kleuren? Wil je een kinderkamer met karakter? Of ben je op zoek naar een ideale indeling voor je werk- of slaapkamer? We komen graag bij je langs! En ja, dat kan ook in het weekend! Meer informatie en onze tarieven vind je hier.


Foto's, moodboards en plattegrond: Wonen voor jou.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »