Slaapkamer in roestbruin

 • Geplaatst op
 • Door Sandra
 • Geplaatst in Interieur
 • 3
Slaapkamer in roestbruin

Roestbruin is momenteel de lievelingskleur van Marlies. En ze is geloof ik niet de enige. Deze warme tint zie je overal opduiken. Niet alleen in de interieurs, maar bijvoorbeeld ook in de mode. Ook in de slaapkamer van Marlies voert roestbruin de boventoon. Kom je binnenkijken?

Slaapkamer met hoofdbord in roestbruin

 

Het hoofdbord heeft Marlies zelf gemaakt van palletplanken. Deze kregen als eerst een verfje in roestbruin. Een mooie warme tegenhanger van het zwart-wit (dekbedovertrek van .... )  en grijs (gordijnen en Pax-kast van Ikea) dat ze al had. Aan haar kant van het bed heeft ze een kastje aan de wand gehangen en een vaasje gevuld met droogbloemetjes.  

 

slaapkamer styling

 

Twee dezelfde nachtkastjes, met twee dezelfde lampjes: dat vinden we echt een dooddoener voor de slaapkamer. Er is zoveel leuks, dus waarom voor hetzelfde gaan?! Aan Marlies haar kant hangt een leuke diamant-globe aan een wandhaak van Muuto en Pascal heeft een schemerlampje. De koffertjes van webbing trok Marlies gelijk uit onze webshop. Instant crush op deze! Evenals op de mooie mand met pompommetjes.

 

Slaapkamer roestbruin kledingkast styling

 

Een setje van twee kleine memobordjes van velours staan helemaal leuk in deze slaapkamer! Marlies draait ze regelmatig om, want de andere kant is van kurk en ook dat staat mooi ton-sur-ton in deze ruimte.

 

Na het bed, is de kledingkast vaak het grootste meubel van de slaapkamer. Vergeet deze niet mee te nemen in de styling. Een aantal mooie accessoires er bovenop en Marlies plakte ook een poster op de deur. Breekt het grote grijze vlak een beetje. Ze is alleen nog op zoek naar andere handgreepjes.  

 

Slaapkamer roestbruin kaptafel

 

Aan de andere zijde van de slaapkamer heeft Marlies een lambrisering gemaakt van dit mooie roesbruine behand met gekandeld gridje. Op de rand van deze lambrisering bevestigde ze een aantal poster richels naast elkaar over de gehele lengte. Hierop kan ze lekker afwisselen met lijsten, prenten en foto's. Deze posterframes uit onze shop zijn overigens ideaal. Omdat ze aan de achterkant zijn verstevigd met een houten plaatje, kun je ze niet alleen ophangen, maar ook gewoon neerzetten, zoals Marlies op haar richel heeft gedaan! Ook kleine vaasjes met droogbloemen, of dit maantje van riet, staan leuk tussen de lijsten.

 

 

Ook was er nog ruimte voor een kaptafel voor Marlies. Leuk aangekleed met mooie spiegel, vaas, mandjes en kandelaars. Een heerlijk plekje voor haar ochtend- en avondroutine.

 

Styling slaapkamer roestbruin

 

Ik heb niet alle producten bij naam genoemd, maar als je het shopadresje wil weten van het één of ander, stel dan gerust je vraag hieronder! We hopen dat je het leuk vond om binnen te kijken! Ben jij al gevallen voor de kleur roestbruin?

 

 

Foto's:

 

1 t/m 9. Binnenkijkje in de slaapkamer van Marlies, waar de kleur roestbruin de boventoon voert. (Foto's: Wonen voor jou)

Reacties

 1. Sandra | Wonen voor jou Sandra | Wonen voor jou

  Hai Susan en Lindsay,

  Sorry, ik heb jullie berichtjes niet eerder gezien! Het dekbedovertrek is van Crisp Sheets. Het voorste kussentje komt van Karwei en de andere zijn van de groothandel. Geen idee waar je die verder kunt verkrijgen.

 2. Susan Susan

  Wauw! Wat prachtig gedaan!! Zij graag willen weten waar het dekbedovertrek en de kussentjes op het bed vandaan komen.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »