Roze en mint als vertrekpunt

Roze en mint als vertrekpunt

Het is wel weer eens tijd! We hebben weer hoognodig nieuw fotomateriaal nodig voor onze website en inspireren jullie graag op ons blog. En omdat al onze producten zelf geproduceerd zijn, of door andere kleine zelfstandigen wordt gemaakt, kunnen wij geen gebruik maken van mooie kant-en-klare-super-gelikte-daar-hoef-je-niets-meer-aan-te-doenfoto's. Stiekem zijn we wel eens een beetje jaloers op webshops die hun fotomateriaal krijgen aangeleverd van hun leveranciers. Maar na twee seconden beseffen we dan ook weer dat we niet anders zouden willen! 
Bij gebrek aan een profi fotostudio gooien we een ruimte in ons eigen huis compleet op z'n kop. Dit keer lenen we de kamer van Fien. Die heeft een mooi grijs wandje en er staan wat bruikbare meubeltjes. Past precies bij het thema waarmee we aan de slag gaan. We schuiven alles aan de kant. En eehh.... stofzuigen gelijk die stofnesten even weg. De auto hebben we volgeladen met spullen uit onze webshop en de complete bovenverdieping staat er inmiddels vol mee. (Linkjes naar de producten die je ziet, vind je onderaan dit blog.) Om natuurlijk uiteindelijk maar de helft te gebruiken en ons af te vragen waarom we nou dat éne stoeltje toch niet hebben meegenomen.Eerder schreven we al eens dat bij zulke fotoshoots ook nog eens twee peuters ons werk probeerden te dwarsbomen. Maar tegenwoordig zijn deze elke maandag naar de opvang. Mag jij raden op welke dag we deze fotoshoot hadden gepland? Fien komt wel om twee uur uit school, maar die kun je er prima bij hebben. Mag ze gelijk even op de foto! Modelletje in de dop!
In onze webshop combineren we mooie tinten roze met mint. Dat zie je ook een beetje op ons nieuwe fotomateriaal terug. Het blijft een prachtige kleurencombinatie. En je kunt er makkelijk alle kanten mee op. Zoals je ziet gaat het uitstekend samen met grijs. Voor oudere meisjes, is het wel leuk om het geheel een beetje stoerder te maken. Voor een meisjeskamer met wat meer pit, voeg je eenvoudig zwarte accenten in grafische patroontjes toe.  

Houd je juist wel van dat zachte? Dan breid je roze en mint gemakkelijk uit met nog een paar mooie pastellen, zoals lila, zachtgeel en -blauw. Je ziet deze kleurtjes bijvoorbeeld ook al terug in onze ijsjesslingeropbergzakken of dit kussen. Maar roze met mint blijft voor meisjeskamers gewoon een heel mooi vertrekpunt.
Vergeet niet om behalve kleurtjes, ook te variëren met structuren. Daarmee bedoelen we verschillende soorten stoffen, hout, een bontje, rotan, enzovoorts. En vergeet niet een fijne dosis vintage! Vintage meubeltjes geven direct heel veel sfeer aan een kamer. Fien heeft bijvoorbeeld bovenstaand roze kastje op haar kamer staan. Dat is nog van mijn Omi geweest. Ze bewaarde daar haar eierdoppenverzameling in. Het is super leuk dat zo'n kastje weer een mooie nieuwe bestemming krijgt. Uiteraard nadat hij een pittig roze badje krijtverf heeft gehad! 

Ik hoop dat we je met onze tips weer een beetje hebben kunnen inspireren. Kom je er toch niet uit met het inrichten van de kinderkamer? Dan bieden we ook persoonlijk interieuradvies. Met onze speedstyling kan dat al vanaf 150 euro.
Foto':

1. Op zo'n grijze wand, staat een wit showrek natuurlijk geweldig! Decoreer 'm met leuke kaarten of een hout tekstbordje. De opbergzak die aan het showrek hangt, staat niet meer in onze webshop. Maar we hebben er nog een paar. Interesse? Stuur even een mailtje! In de opbergzak zit Onni. (Foto: Wonen voor jou)

2. Het is je misschien opgevallen dat bijna op elke foto zo'n prachtige knuffel staat! Tja, dat komt omdat ze nieuw zijn in onze webshop en we nogal enthousiast zijn over deze handgemaakte lievelingen. Dit is Robin de vos. (Foto: Wonen voor jou)

3. Onni de muis zit op het vintage kastje van mijn Omi. De ijsjesslinger heeft prachtige zachte pastelkleurtjes. (Foto: Wonen voor jou)

4. Met washitape kun je ook heel veel leuke decoratieve dingen doen. Wij maken een roze huisje en hangen daar het houten bordje Little Miss in op en een kaartje aan een mooie kaartenhanger. Verder zie je een lieve lichtslinger met maantjes, sterretjes en hartjes. Deze geeft een mooi zacht licht. (Foto: Wonen voor jou)

5. Op het showrek hangen weer de kaartjes en een andere opbergzak met Robin. De houten camera vind je in drie verschillende kleurtjes in onze webshop. Wij kozen nu voor mint. De roze gehaakte lamp is helemaal naar je eigen wensen samen te stellen. Kijk hier maar eens. Op het bureautje ligt deze vilten rammelbal. (Foto: Wonen voor jou)

6. Op deze foto zie je de grijze bal en de opbergzak in pastelkleurtjes. Verder staat het wolkampje van Little Lovely Company in de kast, samen met de houten camera in het roze. De prachtige houten dromenvanger aan de wand verkopen wij ook. Het vintage poppenbedje is op het moment van schrijven door iemand besteld. Zoek je ook een uniek bedje voor je poppenmoeder? We hebben er nog een paar en er zijn weer nieuwe in de maak. Wees er altijd snel bij, want van zulke items hebben we er altijd maar eentje! Beertje Enok ligt heerlijk te slapen. (Foto: Wonen voor jou)

7. Onni de muis en Toivo de das zijn echte deugnieten. Daarom vonden we dit leuke kaartje zo treffend! (Foto: Wonen voor jou)

8. De rotan lectuurbak is ook een uniek item in onze webshop. Niet alleen leuk voor je eigen lectuur, maar ook voor kinderboeken of wat kussens. Robin de vos zit prinsheerlijk op die van ons! (Foto: Wonen voor jou)

Reacties

  1. Sandra Sandra

    Beste Karin,

    Het hexagonkastje is prive-bezit. Ik geloof dat ik deze ooit eens bij Xenos heb gekocht. Geen idee of ze ze daar nog verkopen. Succes met je zoektocht!

    Liefs!

  2. Karin Karin

    Wat een superleuke dingen hebben jullie! Maar ik kan de houten hexagon “kastje” voor aan de muur niet vinden in de webshop. Klopt dat? Ik zoek deze voor de kamer van me dochter

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »