Prikbord nieuwe stijl

Prikbord nieuwe stijl

Op de vtwonen & design beurs namen we ze voor het eerst mee en ze waren gelijk een hit: onze nieuwe vierkantjes van kurk én velours. En nu zijn ze ook verkrijgbaar in onze webshop. Natuurlijk geven we ze zelf ook gelijk een mooi plekje!

Onze zeshoekjes en ruitjes van zelfklevend kurk zijn nog altijd heel populair. Een jaar geleden introduceerden we de memoborden van velours. Óók bestsellers! En daarom hebben wij de twee producten gecombineerd in de vierkantjes. Deze zijn namelijk zelfklevend én zowel in kurk als met een velours topping te verkrijgen!

 

Prikbord vierkant kurk velours

 

Dat dat een goed idee was, merkten we gelijk op de vtwonen & design beurs. Iedereen stond over het zachte prikbord in onze stand te aaien en honderden vierkantjes gingen over de toonbank. Leuk om te zien dat iedereen al zijn eigen vorm en samenstelling bedacht. 
We verkopen de vierkantjes per stuk en ze zijn verkrijgbaar in kurk en met taupe of groen velours. En nee... in het velours prikken is géén probleem!

 

gif diy prikbord kurk velours

 

Thuis gingen wij ook gelijk met het nieuwe product aan de slag. Omdat we een prikbord maken op een glad gestucte wand, verwijderen we enkel de hoekjes van de folie aan de achterzijde. Ook deppen we de vrijgekomen plaklaag eventjes op een pluizige trui. Zo vermindert de plakkracht en is het kurk later makkelijker te verwijderen. (Meer tips & trics lees je in dit blog.)

 

Door de vierkantjes met velvet een kwartslag te draaien, verandert de lichtinval op de vleug van de stof. Zo krijg je subtiele kleurverschillen in het groen en taupe. Leuk om mee te variëren!
Wij maakten een groot vierkant met negen kleine vierkantjes. Maar hebben inmiddels ook leuke ideeën voor een strook waarbij de vierkantjes verspringen. Of wat dacht je ervan om de vierkantjes te kantelen en als 'ruitjes' op de wand te plakken. Mogelijkheden genoeg!
En daarna kun je het prikbord lekker volhangen met mooie foto's of leuke kaartjes (neem ook even een kijkje in onze nieuwe collectie kaarten!)

 

Werkplek prikbord kurk velours

 

Shop hier die leuke vierkantjes.

 

En laat ons daarna zien welk prikbord jij met de vierkantjes hebt gemaakt. Vinden we leuk! Deel je een foto op Facebook of Instagram en tag je ons, maak je bovendien kans op 25 euro shoptegoed in onze webshop!

 

 

Foto's:

 

1. Groot vierkant prikbord. Samengesteld uit deze kleine vierkantjes. (Foto: Wonen voor jou)

 

2. Op de vtwonen & designbeurs introduceerden we ons nieuwste product. (Foto: Erik van der Horst)


3. Doordat de vierkantjes zelfklevend zijn, is mooie wandbekleding snel gemaakt! (Gif: Wonen voor jou)


4. Zo'n prikbord is natuurlijk mooi op je werkplek. Maar staat ook gaaf op je slaapkamer, in de keuken of op de wc! (Foto: Wonen voor jou)

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »