Poezenkamer met sterretjesslinger

Poezenkamer met sterretjesslinger

Oke, oke, dit is het láátste blog dat ik schrijf over de samenwerking tussen Roomit en Wonen voor jou. Wij leenden enkele van onze producten uit voor een fotoshoot van de leverancier van verf, behang en muurstickers. Eerder deelden we al foto's van een prachtige, lichte slaapkamer in Franse stijl en van twee stoere jongenskamers. In dit laatste blog is deze lieve babykamer aan de beurt. 

Marloes van Tas - the art of styling, die de styling deed voor deze foto's, weet weer een prachtig geheel te maken van het poezenbehang van Roomit en de grappige muurstickers van het poesje en de bol wol. Ze kiest voor mint. Dat deze kleur stiekem ook onze persoonlijke favoriet is, zag je al in dit blog over de babykamer van Gijs.

babykamer mint poezenkamerHet gebreide kussen van gemeleerd wol (de achterste in de mand) en de slinger van vilten sterretjes aan het bed, zijn onze handgemaakte producten! Leuk dat we ze in deze foto's in een weer hele andere setting terugzien! Het gebreide kussen is inmiddels uit ons assortiment (we hebben 'm nog wel in grijs) en de sterretjesslinger is vervangen door twee andere slingers.

babykamer kinderkamer mint

Onze nieuwe sterretjesslingers zijn dubbelzijdig. Aan de ene kant van kurk en aan de andere kant van grijs vilt óf zeegroen velours. Dubbel zo leuk dus! Je kunt zelf bepalen hoe je de sterretjes aan het touwtje rijgt. Allemaal dezelfde kant op, om en om of bijvoorbeeld één sterretje gedraaid. Zo heb je steeds weer een andere slinger. Natuurlijk zouden deze slingers ook niet misstaan in zo'n lieve babykamer!

 

sterretjesslinger vilt velours kurk 

 

Shop hier die dubbelleuke sterretjesslingers!

Foto's: 

1 t/m 4. Lieve babykamer in mint met poesjes. Roomit gebruikte voor de styling van deze kinderkamer een aantal producten van Wonen voor jou. (Foto's: Roomit) 

4 t/m 6. Onze nieuwe, dubbelzijdige sterretjesslingers.

Reacties

 1. Sandra | Wonen voor jou Sandra | Wonen voor jou

  Hai Marjolein,

  Wij hebben de styling van deze kamer niet gedaan, dus ik kan je helaas niet helpen aan de precieze kleurcode. Sorry dat ik niet eerder had geantwoord, ik zie je berichtje nu pas!

 2. marjolein marjolein

  Ik zou graag willen weten watvoor kleur er op de muur zit... Dat is de kleur die wij graag zouden willen hebben voor onze babykamer...

 3. Sandra | Wonen voor jou Sandra | Wonen voor jou

  Oeh nee, ik weet helaas niet waar het vloerkleedje vandaan komt. Wellicht kunnen ze je bij Roomit verder helpen. De foto is van hen. Link naar hun site vind je in de tekst.
  Succes met de zoektocht.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »