Onze producten op bezoek bij Roomit

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in Interieur
  • 0
Onze producten op bezoek bij Roomit

Een hele poos geleden werden we gebeld door Marloes van TAS, The Art of Styling. Dat ze onze website zo mooi vond en onze producten zo leuk. Gelukkig horen we dat wel vaker, maar om het van een stylist te horen, is tóch wel een beetje bijzonder. Ze vroeg bovendien of ze wat producten mocht lenen voor een fotoshoot van een nieuwe webshop, RoomitRoomit verkoopt zowel verf, behang als muurstickers zodat het inrichten van een droomkamer gemakkelijker wordt.

Mooie slaapkamer

We vinden het altijd leuk om onze producten bij mensen thuis te zien. Gewoon omdat ze soms in zo'n hele andere setting staan. Dus zo'n fotoshoot leek ons helemaal leuk! Er zit een hele tijd tussen en inmiddels zijn de foto's binnen. Roomit heeft een geweldige site gemaakt met heel veel mooie ideeën om hun behang en muurstickers toe te passen. Je kunt er lekker veel inspiratie op doen.
Zo ook op deze foto's waarop onze twee vintage meubeltjes (de hoge grijze tafel en het groene tafeltje naast het bed) en gehaakte lamp op staan. De meubeltjes zijn inmiddels al lang verkocht, maar de lamp is nog steeds verkrijgbaar. Klein minpuntje is dat ze de lamp niet helemaal goed hebben opgehangen voor de foto. Zie hoe-ie wel hoort? Kijk dan even hier.

Handgemaakte gehaakte lamp

Marloes heeft onze producten gebruikt om een hele sfeervolle slaapkamer mee aan te kleden in een frisse, landelijke, Franse stijl. Het behang met de groene wandtegeltjes is uitgangspunt geweest bij de styling van deze kamer. De zachte, groene pastelkleuren zijn prachtig doorgevoerd en aangevuld met oud-roze en vrolijke zomerbloeiers. Als dát niet heerlijk wakker worden is?!

SlaapkamerOnze producten zijn ook nog gebruikt voor stoere jongenskamers en een lieve babykamer in een totáál andere stijl. In een volgend blog meer! Fijn weekend allemaal!


Foto's:

1 t/m 4 : Producten van Wonen voor jou bij de styling van een prachtige slaapkamer in landelijke, Franse, stijl. (Foto's: Roomit) 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »