Nieuwe showrekken!

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in Interieur
  • 0
Nieuwe showrekken!

Whaaa.... we hebben nieuwe showrekken! En we zijn er best een beetje trots op. De bestseller uit onze webshop krijgt nu hele mooie opvolging en we hopen natuurlijk dat jullie er net zo enthousiast over zijn als wij.

Voorheen kochten we enorme matten betongaas bij de bouwhandel. Met gigantische betonscharen gingen we regelmatig op pad naar de groothandel. Vooral met mooi weer trokken we bekijks tussen al die mannen. En dan niet alleen vanwege onze korte rokjes. De laatste tijd stonden we namelijk steeds vaker te
dimdammen bij de rekken. Er zat soms roest op of er zaten lelijke punten aan. Als je er vervolgens beton over giet, geeft dat natuurlijk niets. Maar als je er een interieurproduct van wil maken, beoordeel je zo'n halffabricaat ineens heel anders. De mannen om ons heen keken ons meewarig aan als we tussen de betongaasrekken zaten te shoppen en te dubben alsof het nieuwe schoenen waren.

Het werd steeds meer werk om de showrekken netjes af te werken en daarom gingen we op zoek naar een betere oplossing. En dus worden de rekken nu voor ons geproduceerd. Niet meer met de hand, maar het is nog wel gewoon Hollandse makelij. En het allermooiste is: we kunnen ze nu ook een kleurcoating laten geven! Daarom introduceren we het witte showrek!

Regelmatig gingen klanten zelf aan de slag en spoten de showrekken in een ander kleurtje. De vraag naar een witte variant kregen we ook steeds vaker. En dat snappen wij best. Een wit showrek staat natuurlijk lekker contrasterend tegen een gekleurde wand. Een wit op wit is heerlijk fris en clean. Helemaal volgens de huidige interieurtrend. Voor het witte showrek betaal je een paar euro meer. Maar dat ben je ook al gauw kwijt aan een spuitbus verf. Bovendien scheelt het je een middagje klussen.

Voor wie toch voor een donker raster gaat, hebben we nog steeds een metalen showrek zónder coating. Uit de fabriek is deze prachtig antraciet. Een iets andere grijstint dan jullie van ons zijn gewend. Maar wel lekker strak! We verkopen de showrekken standaard met een pakketje knijpers en kaarten. Daar zit een leuke korting op van ruim 20 procent. Stel je je knijpers en kaarten liever zelf samen, dan kan dat vanaf vandaag ook! We verkopen de vier soorten knijpers nu namelijk ook per stuk.

Voorlopig hebben we de nieuwe showrekken alleen in de maat 80 x 50 cm. De kleinere, vierkante showrekken maken we nog even zelf van betongaas. Maar ook die willen we straks gaan vervangen. We zitten er aan te denken om deze dan in een kleiner raster te maken, geen vakjes van 10 x 10 cm, maar 5 x 5 cm. Leuk idee? Foto's:

1. Nieuw showrek in de kleur antraciet. Ook heel leuk voor in de slaapkamer om al jouw mooie accesoires aan op te hangen. (Foto: Wonen voor jou)

2. Tadaaa!! Ons nieuwe showrek in het wit. Wij zelf zijn fan. (Foto: Wonen voor jou)

3. Wil je direct leuk aan de slag met je showrek? Koop er dan dit pakketje knijpers en kaarten bij en pak die korting. Los bestellen kan vanaf vandaag ook. (Foto: Wonen voor jou)

4. Wat vinden jullie van dit kleine raster? Leuk idee? (Foto: Wonen voor jou) 


PS 1: Een klein bedankje is hier wel op z'n plaats. Beter nog: een grote! Onze vader heeft het afgelopen jaar honderden showrekken uit betongaas geknipt en geslepen. Als we de kleine showrekken straks gaan vervangen, kan-ie écht met pensioen. ;-) Of we verzinnen gewoon weer een andere leuke klus voor je, pap! Dankjewel voor al je hulp!
 
PS 2: Met een bedrijf aan huis, is een enorme levering en voorraad aan showrekken ineens wel een probleem. We weten de toenemende volumes van onze webshop tot nog toe aardig weg te stoppen in alle gaten en hoeken, maar voor deze twee pallets hadden we echt geen plek. (Onze eerste levering op pallets vinden we stiekem trouwens best een beetje stoer! Is zo'n eerste keer eigenlijk ook een taartje waard?!?) Een hartekreet op Facebook werd gelukkig al snel beantwoord door Henk Vos van ketelspecialist Van Slooten in Amersfoort. Super fijn dat we bij jou een paar vierkante meters mogen lenen, Henk!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »