Nieuwe showrekken mét cadeautje

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in Interieur
  • 2
Nieuwe showrekken mét cadeautje

Wauw! Leuk zijn ze geworden he? Onze nieuwe, zwarte, zeshoekige showrekken! Ze kamen iets later dan verwacht, maar zijn het wachten gelukkig meer dan waard. 3 juli vierden we namelijk de derde verjaardag van Wonen voor jou en wilden we dit product introduceren met een leuke actie. Maar gelukkig, wat in het vat zit, verzuurt niet!
Daarom krijg je dit hele weekend een setje knijpers en kaartjes ter waarde van ruim 10 euro cadeau als je ons nieuwste showrek bestelt! Je hoeft daar niets voor te doen. De drie zwart-wit kaartjes en elf verschillende knijpertjes worden automatisch aan je bestelling toegevoegd. Zie het maar als onze traktatie voor onze verjaardag. En trakteren doen we dus tot en met zondag 16 juli. Snel bestellen dus!
Kaartjes en knijpersDe hexagon is net zo veelzijdig als zijn voorgangers: je pimpt 'm elke keer weer met andere leuke dingen! Foto's, kaartjes, memo's... Noem maar op. Bovendien is hij makkelijk op te hangen aan twee schroefjes, of je zet 'm gewoon neer, zoals wij voor sommige van deze foto's ook hebben gedaan. Maar de zeshoek is wél een beetje meer bijzonder! Naar ons weten nergens anders te verkrijgen en de vorm is helemaal hip! Super leuke wanddecoratie voor elke kamer in je huis. Waar ga jij 'm hangen?

Koop nu (t/m 16-7-2017) ons zeshoekige showrek en je ontvangt onze traktatie er automatisch bij!


Foto's:

1. Ons nieuwste showrek! Kaartje Craspedia vind je ook in onze webshop. En die knappe man op de foto? Dat is onze vader!! Lang geleden. Dat wel! ;-) (Foto: Wonen voor jou) 

2. Ook leuk: de hexagon op de werkplek. De gebruikte zwart-wit kaartjes shop je hier. (Foto: Wonen voor jou) 

3. Deze knijpertjes en kaartjes krijg je dit weekend van ons cadeau bij aankoop van ons nieuwste wandrek. (Foto: Wonen voor jou) 

4. Wij houden van groen! Voor dit plaatje kleedden we het showrek aan met botanische kaartjes en verschillende plantjes. Heerlijk fris toch? (Foto: Wonen voor jou)

Reacties

  1. Sandra | Wonen voor jou Sandra | Wonen voor jou

    Hai Aniek,
    Sorry, ik zie je berichtje nu pas. We hebben dit showrek helaas (nog?) niet in het wit. De rechthoekige variant is er wel in het wit.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »