Nieuwe kerstkaarten

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in Kerst
  • 0
Nieuwe kerstkaarten

Nu het weer is omgeslagen en de klok is verzet zijn we er wel aan toe toch? Onze kerstcollectie! Dit jaar maakten we onder andere een paar mooie nieuwe kerstkaarten.

De zomer is mijn lievelingsseizoen. Maar dit jaar duurde hij wel héél erg onnatuurlijk lang. We beginnen natuurlijk wel vaker in de zomer aan onze kerstcollectie, maar dit keer haalden we in korte broek onze kerstkaarten van de drukker. De natuur snakt naar regen, veel regen. En ik vind het voor het eerst niet erg dat nu dan eindelijk die donkere - en daarmee toch ook gezellige - tijd is aangebroken. 

 

Hippe Kerstkaart Fijne Kerst

 

Hoog tijd om onze nieuwe kerstkaarten aan jullie te introduceren. De nieuwe collectie bevat drie mooie kaarten in aquarel: Fijne Kerst, De liefste wensen en 2019. De stoere én vrouwelijke letters maken het helemaal af! De achterkant is bijna helemaal wit, op een klein lijntje na, zodat je lekker veel ruimte hebt voor een persoonlijke boodschap. De kaart is inclusief een mooie, bijpassende, grijze envelop. 

 

Hippe kerstkaart De liefste wensen

 

In dit digitale tijdperk vind ik het juíst leuk om een persoonlijke kaart te versturen. En met Kerst of nieuwjaar neem ik daar echt even de tijd voor. Deze kaarten zijn daar perfect voor! Zelf vind ik het soms wel lastig om - ook met de vertragingen van PostNL - de kerstdeadline te halen. Maar gelukkig zijn De liefste wensen en 2019 ook een hele tijd daarna nog leuk!

 

En ga je bij iemand naar het kerstdiner of gezellig oliebollen eten? Dan is het wel zo leuk om een presentje mee te nemen. Die leuke kerstboomkaarsen bijvoorbeeld, met zo'n mooie kaart er aan. Tezamen echt een lief cadeautje. 

 

Hippe kerstkaart nieuwjaarskaart 2019

 

Ga je liever voor een andere stijl dan vind je hier nog veel meer leuke kerstkaarten. En deze minikaartjes zijn ideaal als cadeaulabel of mooi aan een servetring. Want ook voor de kersttafel is het leuk om met kaarten te werken. Eigenlijk komen mooie kerstkaarten altijd van pas. Zelf houden mag natuurlijk ook! Want met een mooi kaartenframe of in een kaartenstandaard is zo'n kaart ook heel decoratief!

 

Fijne winter allemaal!

 

 

Foto's:

 

1 t/m 4. Echte post is zoveel leuker! Aan wie stuur jij Fijne Kerst, De liefste wensen of Tweeduizendnegentien? (Foto's: Wonen voor jou

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »