Navelstaren

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in Over ons
  • 1
Navelstaren

We zijn een beetje stil aan het front. Marlies heeft daarvoor een supergoed excuus. Ze is fulltime aan het navelstaren! Voor zover er nog sprake van een navel is, natuurlijk....

 

Voor wie die indrukwekkend mooie buik gemist heeft: ze is zwanger! Bijna 41 weken nu. Dat hummeltje mag er dus nu ECHT wel uitkomen! Maar in plaats van haar vliezen, brak haar waterleiding. Een plas water van een geheel andere orde. Een zeer onwelkome variant. Want tot tweemaal toe moest de betonnen vloer op de eerste verdieping worden opengebroken, met een enorme chaos als resultaat.

 

Iedereen die Marlies kent, of Wonen voor jou een beetje volgt, snapt natuurlijk wel dat de babykamer tot in de puntjes was gestyled. Die kon zo de bladen in! Maar doordat de vloer moest worden opgebroken, kon een photoshoot en de bevalling beter even worden uitgesteld. En iedereen die zelf zwanger is geweest, snap dat dat een totale ramp is gezien de onweerstaanbare nesteldrang


Het vocht van haar tranen kon haar liefdevolle omgeving gelukkig goed opvangen en ach, ze hadden vanwege de problemen toch al een luchtontvochtiger staan. Een zakdoek was bijna niet meer nodig! M’n moeder loopt met een dweiltje achter elke klusjesman aan. Dat geeft m’n zussie nesteldrangtechnisch ietsiepietsie rust.

 

Heel wat klusjesmannen en een officiële klacht bij de verhuurder later, is het euvel nog steeds niet geduid. Maar de babykamer is weer spik en span en m’n neefje of nichtje kan zo onze vintage familiewieg in. Het verdere breekwerk is even opgeschort.
 

Tijdens Marlies haar verlof missen we bij Wonen voor jou natuurlijk twee gouden handjes en een creatief brein. Daarom zit op ons stijladvies en de bijbehorende producten tijdelijk een langere levertijd. En vanaf nu zal ik niet meer wekelijks, maar om de week bloggen. Verzenden vanuit de webshop doen we nog steeds twee maal per week, op maandag en donderdag. Je hebt je bestelling dus altijd binnen vijf werkdagen in huis.

 

En nu we toch met de huishoudelijke mededelingen bezig zijn...

 

Hanneke en ik hebben de afgelopen week de pop-up shop in Wormerveer weer afgebouwd. Een beetje weemoedig waren we wel. Want wat was dat een mooie winkel! Niet geweest?! Erg jammer. Gelukkig voor jou is niet alles verkocht. Daarom hebben we binnenkort weer een aantal prachtige vintage items in de webshop. We houden je op de hoogte.

 

Had je al gezien dat we meedingen naar de titel Ultimate Webshop van 2014? De eerste week stonden we vijfde en deze week stegen we een plek. Stem jij ons de top drie in en sleep je zelf ook mooie prijzen in de wacht? Klik dan op onderstaande link:
 

www.online-shoppen-nederland.nl/the-ultimate-webshop-2014/stemmen/

Heel erg bedankt voor je steun en stem!


Oh en als je nog tips hebt om de bevalling van Marlies op te wekken horen we dat graag in de comments. (Die van de ananasharten, seks en bitterlemon kennen we al. Been there, done that. Helpt geen snars!)


Tot over twee
weken!


 
Foto: Voor zover er nog sprake van een navel is, natuurlijk... (Foto: Erik van der Horst)

Reacties

  1. Sandra | Wonen voor jou Sandra | Wonen voor jou

    23 oktober is het liefste neefje ter wereld gekomen! Gijs heet hij. Marlies en hij maken het goed!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »