Mooie memoborden van velvet

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in Interieur
  • 0
Mooie memoborden van velvet

Nieuw jaar. Nieuw interieur! Nou ja, dat is misschien wat overdreven. Maar we merken dat jullie na het verwijderen van alle feestversiering graag aan de slag gaan met iets nieuws. En daar hebben wij natuurlijk een oplossing voor!

Januari. Kerstboom eruit en dan... Ja wat dan? Vaak ontstaat er dan een beetje lege, kille sfeer. Want zo'n boom vult de woonkamer wel heel erg gezellig. Die lichtjes en dat groen worden dan beste een beetje gemist. Inderdaad, een beetje. Want oh, wat is het ook lekker om die oliebollenlucht het huis uit te jagen en het nieuwe jaar fris te beginnen. 

 

Memobord velvet eetkamertafel

 

In dit blog geven we een leuke suggestie om toch weer wat groen (vooruit, grijs mag ook!) en warmte in je interieur terug te brengen: prachtige memoborden van kurk met velvet! We hebben ze in drie maten en drie subtiele tinten: groen, lichtgrijs en donkergrijs. En dat materiaal.... oeh zó warm en zacht! Soms is het jammer dat we een webwinkel hebben, want in real life zit iedereen over die borden te aaien. 

 

memobord velvet decoreren

 

Om januari gelijk lekker te beginnen, ontvang je deze hele maand twee mooie kaarten, vier knijpertjes en een doosje landkaartspelden (daar kun je die knijpertjes mee op het bord spelden) cadeau bij één of meerdere memoborden! Daar hoef je helemaal niets voor te doen. Behalve snel bestellen, want het is zolang de voorraad strekt en niet met terugwerkende kracht. Koop je meer dan één formaat memobord - want ja, zo'n groepje aan de wand is natuurlijk eigenlijk het leukst! - dan profiteer je bovendien van onze stapelkorting. Bij twee maten bespaar je 10% en bij drie zelfs 15% op het aankoopbedrag.
En wist je dat ze ook heel leuk te combineren zijn met dit ronde showrekje?

 

Gratis setje bij memoborden

 

Oh ja, er zijn twee vragen die ons vaak worden gesteld als het over deze mooie memoborden van velours gaat! 

1: Wordt het velours niet lelijk van de punaises of spelden? Het klopt inderdaad dat je een klein gaatje ziet, als je de punaise verwijdert. Maar als je even over het memobord heen en weer wrijft, is dat gaatje ook zo weer verdwenen.

2: Waar vind ik die memoborden van kurk? Nou, gewoon als je het memobord van velvet omdraait! Ze zijn dus tweezijdig te gebruiken. Heb je er twee keer zo lang plezier van!

 

Memobord dubbelzijdig kurk velours

 

Op sommige foto's heb je het misschien al gezien: die kleine hangertjes van kurk en velours. We hebben ze als rondje en in een diamantvormpje in verschillende mooie kleurtjes. Leuk om deze op je memobord te hangen óf ergens anders in je interieur, zodat je de materialen nog een keertje terug laat komen en voor een mooie geheel zorgt

 

Kleine memoborden en hangers in tak

 

Foto's:

 

1, 2. Memobord L en Memobord M met elkaar gecombineerd. (Foto: Wonen voor jou)

 

3. Hang je memoborden vol met mooie kaarten of ander leuks. (Foto/gif: Wonen voor jou)

 

4. Dit setje kaartjes, knijpers en landkaartspelden krijg je deze maand gratis bij je memobord. Zo lang de voorraad strekt. Niet met terugwerkende kracht. 

 

5. Je kunt heerlijk variëren met je memoborden. Ze zijn namelijk tweezijdig te gebruiken.

 

6. De hangertjes van kurk met velours zijn een leuke combinatie met de memoborden

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »