Mooie meisjeskamers

Mooie meisjeskamers

Speciaal voor onze meisjeskamermaand willen we extra veel inspiratie en ideeën geven om een mooie sfeervolle meisjeskamer te creëren. In ons vorige blog deelden we dit moodboard voor een meisjeskamer met pit. Dit keer doen we dat door te laten zien hoe twee van onze favorieten bloggers de meisjeskamer inrichtten voor hun eigen dochtertjes.

Hebe van CozyKidz.nl maakte voor haar dochter Noa een prachtige kamer. Vooral het kleurgebruik is erg smaakvol. Niet een geheel roze kamer, maar als basiskleur op de wand is heel verrassend voor twee verschillende kleuren blauw gekozen. De kleurrijke details met verschillende tinten roze en geel steken hier 

prachtig bij af. Door veel gebruik te maken van gezellige kussens en knuffels op bed en leuke vloerkleedjes op de grond wordt het echt een knusse kinderkamer. In deze kamer is gekozen voor een prachtig blank houten peuterbed. Als je deze maat overslaat en ervoor kiest gelijk een groot bed te kopen voor je kleine meid, dan is het belangrijk om deze lekker vol te leggen met mooie kussens en lieve knuffels. Op deze manier lijkt het bed niet ineens zo groot en blijft het nog een echte kinderkamer. En een extra reden om niet te hoeven kiezen welk kussentje je neemt maar ze gewoon lekker alle twee of drie te kopen. Het blog van Hebe vind je op www.cozykidzblog.nl


De tweede meisjeskamer die we graag willen delen is die van Evie, de dochter van blogger/stylist &SUUS. Zij heeft een prachtig blog met veel wooninspiratie. En omdat ze zelf een dochter en een zoontje heeft, komt er ook genoeg leuk kinderspul voorbij. Voor de kamer van haar dochter koos ze voor frisse pastelkleuren en veel wit gecombineerd met een vintage look. Vooral de grafische printjes geven een uitstraling die helemaal van nu is. De hippe patronen vormen een mooi contrast met de oude meubeltjes, zoals het mooie krukje naast het bed en het vintage bureaustoeltje. 
En zien jullie ook dat superleuke poppenhuis?! Lekker groot zodat het behalve speelgoed ook meteen een goede blikvanger is en ze er ook mooie speeltjes in kan etaleren. Evie boft maar met zo’n mama! 


Het leuke aan kinderen is dat ze steeds in een andere fase komen en daar hoort elke keer ook een passende kamer bij. Het perfect excuus om het weer eens lekker om te gooien en fijn te shoppen voor nieuwe spulletjes. Stiekem zit ik zelf ook al wel eens te fantaseren. Als er straks misschien nog een kleintje komt hoe zal ik de babykamer dan maken? En dan krijgt Gijs natuurlijk ook een stoere nieuwe kamer! Gelukkig is je huis nooit af. Heerlijk toch?

Hopelijk hebben jullie voor de meisjeskamer weer een hoop nieuwe ideeën op gedaan. En wil je ook een nieuwe kamer voor je kleintje maar kom je er niet uit? Wij helpen je graag met stijladvies op maat.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »