Memoborden velours 2.0

 • Geplaatst op
 • Door Sandra
 • Geplaatst in Interieur
 • 4
Memoborden velours 2.0

Sinds de introductie van onze memoborden met velours, hebben we er al honderden verkocht. Maar er is inmiddels iets veranderd in de collectie én we krijgen zeer regelmatig dezelfde vragen over de borden. In dit blog geven we even antwoord én vind je weer wat leuke ideetjes voor de styling.

Altijd spannend, zo'n nieuw product! Ruim een jaar geleden brachten we de memoborden op de markt. We introduceerden ze met een leuke stapelkorting. Deze werd zo gretig gebruikt, dat-ie gewoon nog steeds lekker van kracht is!

 

Memoborden velours woonkamer

 

Maar er is ondertussen wél een kleine verandering in de collectie: het kleine memobord heeft geen leertje meer óm het bord, maar er - net zoals de grotere varianten - gewoon een leren lus áán. Was makkelijker om te produceren en de prijs kon daardoor een beetje omlaag. Win-win, vonden wij. 
De medium heeft een zwart leertje en de andere maten een congnac-bruine. En nee, deze kunnen we helaas niet wisselen. Ook helemaal niet nodig, vinden wij. Mixen staat écht leuk!

 

 

Hoe vaak ons is gevraagd waar de memoborden van kurk in onze shop staan, hebben we niet kunnen tellen. Wanneer je het memobord van velours omdraait, heb je er eentje van kurk! Hoef je dus helemaal niet voor te zoeken! Inmiddels hebben door middel van onze foto's en teksten proberen te verduidelijken dat je dus eigenlijk twee borden voor de prijs van één krijgt!

 

gang memobord spiegel

 

Inmiddels hangen de memoborden bij mij in de woonkamer en heb ik ze ook in de slaapkamer en hal gehangen. Leuk om af te wisselen met andere ronde vormen, zoals ik heb gedaan met deze spiegel met lijst van webbing. Maar we hebben er ook eentje van rotan die heel leuk met de memoborden combineert!

 

Memobord spiegel

 

Zo leuk om de memoborden ook bij jullie thuis terug te zien! Door hun subtiele kleuren, passen ze in heel veel interieurs. En omdat ze tweezijdig zijn én omdat je ze natuurlijk steeds met iets anders kunt decoreren, vervelen ze nooit! We zien vaak dat twee of drie verschillende maten met elkaar worden gecombineerd, maar Marlies heeft twee van de kleine ronde prikborden op haar slaapkamer hangen. Ook leuk!

 

memoborden keuken Liekshome

 

In plaats van kaarten en foto's op te prikken, kun je van het memobord ook een mooie krans maken. Heel leuk natuurlijk met Kerst, maar als je de takken of bloemen aanpast aan het seizoen, staat het elk jaargetijde mooi! Tip: onze droogbloemen lenen zich hier ook prima voor! Gewoon vastspelden met voldoende punaises.

 

Memobord kurk krans

Laatste veelgestelde vraag: wordt het velours niet lelijk als je er met punaises in prikt? Wanneer je de punaise of het landkaartspeldje verwijdert, zie je inderdaad een minuscuul gaatje in de stof. Maar als je daar even met je nagel in verschillende kanten overheen wrijft, is daar algauw niets meer van te zien.

 

Marlies memoborden velours

 

Shop hier jouw eigen set memoborden van het superzachte velvet en stoere kurk en geef ze een mooi plekje.

Laat je zien waar jij ze hebt gehangen? Vinden we leuk!

 

 

memoborden kurk en velours

 

Foto's:

 

1. Op een set van drie memoborden in verschillende maten, ontvang je maarliefst 15 procent korting. Dit wordt automatisch verrekend in je winkelwagentje. Geen kortingscode nodig! (Foto: Wonen voor jou)

 

2. De memoborden hangen inmiddels ook in mijn woonkamer. Overigens vind je die leuke kussens op de bank ook in onze webshop. Dat koffertje van webbing shop je hier, en de zwarte kandelaar scoor je hier. (Foto: Wonen voor jou)

 

3. Waar de memoborden van kurk te vinden zijn? Aan de achterkant van de velvet-varianten. Dubbelzijdig, dus dubbel zo leuk. Het kurk komt prachtig uit op dit grijze behang in de slaapkamer. (Foto: Wonen voor jou)

 

4 en 5. De memoborden combineren heel leuk met andere items in ronde vormen. Zoals deze spiegel met webbing! (Foto: Wonen voor jou)

 

6. De memoborden hebben ook een prachtig plekje gekregen bij Angelique in de keuken. (Foto: Angelique van Liekshome)

 

7. Met wat groen of droogbloemen, maak je eenvoudig een prachtige krans om je memobord. (Foto: Wonen voor jou)

 

8. Marlies versiert de memoborden met de leukste kaartjes aan knijpertjes, hangers en wat droogbloemetjes. (Foto: Wonen voor jou)

 

9. Stel je eigen set samen en blijf lekker veranderen en variëren. Wedden dat de memoborden je heel lang plezier gaan geven!?! (Foto: Wonen voor jou)

Reacties

 1. Sandra | Wonen voor jou Sandra | Wonen voor jou

  Hai Manon,

  Dat mag! ;-) Het behang vind je in onze webshop. In de fotobijschriften (onderaan) vind je ook een linkje.

 2. Sandra | Wonen voor jou Sandra | Wonen voor jou

  Beste D,

  Maat L en maat S hebben een leren hanger in cognac bruin. Maat M heeft een zwarte hanger.

 3. D Postma D Postma

  Ik heb een vraag: zijn deze cirkels te bestellen met de keuze welke kleur leren hanger je wilt? Als ik (misschien) twee cirkels willen bestellen, dan graag met cognac hanger...
  Mvg

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »