Meisjeskamer in mint, roze en okergeel

Meisjeskamer in mint, roze en okergeel

Ella haar kamertje in mintgroen met roze en accentjes in okergeel is klaar! En nu gaan we verhuizen. Arm kind! Dus leg ik haar domeintje eerst nog even vast op dit blog én heb ik haar plechtig moeten beloven dat alles op haar nieuwe kamer hetzelfde wordt.

Wie ons volgt op social media weet het al: Ik ga verhuizen! We hadden helemaal geen plannen maar na een beetje dagdromen en rekenen op een zondagmiddag vielen we totaal in katzwijm voor een huis in een wijk verderop. Anderhalve week later hadden we het gekocht!

 

Meisjeskamer bureautje prikbord

 

Aan de ene kant wel jammer, want in Ella haar nieuwe kamertje moest ik nog de laatste dingetjes ophangen voordat haar meisjeskamer in mint met roze en accentjes in okergeel helemaal af was. In dit blog legde ik al uit hoe ik van onze ruitjes van zelfklevend kurk haar prikbord maakte. Ella is er nog steeds heel blij mee en ik heb haar moeten beloven dat ze ook in het nieuwe huis weer zo'n leuk prikbord krijgt. 

 

Ella prikbord meisjeskamer

 

Ook is ze nog dol op haar behang met het witte gridje op mintgroen. Ik kocht het bij Karwei en Marlies heeft het voor ons op de muur gedaan. (Iedereen z'n talent hè!) Over de kwaliteit was ze niet echt te spreken, dus of we dat nog weer eens gaan doen, valt nog even te bezien. Leuk is-ie wel! Daar kunnen we Ella geen ongelijk in geven!

 

Meisjeskamer mint roze

 

Sommige elementen behielden we gewoon uit haar oude kamertje. Zoals het bed, haar kast, rotan stoeltje en de poster met het meisje en de beer. Het bureautje en de stoel kreeg ze uit de kamer van haar grote zus toen zij toe was aan iets groters. 

 

Ella bed meisjeskamer mint roze

 

Nieuw zijn poster knuffelkontje en de wandknop van hout waar haar naam in okergeel aan hangt. M'n moeder was weer zo lief om een aantal kussentjes te naaien uit stofjes die ik had uitgezocht. En knuffel Onni de muis trok bij haar in!

 

Meisjeskamer mint roze okergeel

 

Natuurlijk hangt ook bij Ella zo'n leuke naamslinger van lettervlaggetjes van kurk. Ik pimpte de vlaggetjes met verf. Lijkt jou het ook leuk om te doen? Kom dan lekker workshoppen aan onze gezellige tafel op Creative Life. Ga je liever zelf aan de slag, lees dan dit blog met tips nog even door. Maareh... blanco zijn de vlaggetjes ook al tof!

 

Meisjeskamer roze mintgroen rotan stoeltje

 

M'n vader schilderde een oud kistje mintgroen en gaf het zwenkwieltjes. Een superlief verjaardagscadeau en ideaal voor al haar leesboekjes! De gordijnen liet ik maken bij Kwantum en die hebben - hoewel op de foto niet zo goed te zien -  precíes de goede kleur roze. Beetje jammer dat ze voor de ramen in het nieuwe huis nét te klein zijn! 

 

Meisjeskamer kledingkast opbergers vintage koffer

 

Op haar kledingkast zaten wat beschadigingen. Met een paar muurstickers heb ik dat eenvoudig opgelost. Niets meer van te zien! Haar vintage koffer schilderde ik roze. De beer en kangaroe zijn nog van mijn oma geweest. Beer kreeg een nieuwe strik en door hun kleur passen ze prima in haar kamer. Zulke oude en persoonlijke elementen geven zo'n kamertje nét dat beetje extra. 

 

Meisjeskamer roze kapstokje tasjes houten camera

 

Aan een nieuw kapstokje hangen haar favoriete tasjes te bungelen. Net als die leuke speelgoedcamera van hout.

 

Ella meisjeskamer mintgroen roze okergeel boekjes

 

Voorlopig gaan we nog even van haar kamertje genieten, want de sleutel van het nieuwe huis krijgen we pas in de zomer. Daar krijgt ze een prachtige zolderkamer. Door al die schuine wanden weer een nieuwe uitdaging om in te richten. Maar als het aan Ella ligt, neemt ze gewoon alles mee! En ik kan haar geen ongelijk geven toch? Wat vinden jullie van haar vrolijke meisjeskamer?

 

Meisjeskamer roze mintgroen bed

 

Foto's:

 

1 t/m 11: Ella haar vrolijke meisjeskamer in mint met roze en accentjes in okergeel is af! (Wonen voor jou)

Reacties

  1. Sandra | Wonen voor jou Sandra | Wonen voor jou

    Wat leuk om te horen! Enneh... Ella is natuurlijk ook gewoon een súperleuke naam! ;-) Veel plezier met het inrichten van haar kamertje.

  2. Liesbet Liesbet

    Heel mooi kamertje! en speciaal voor ons, onze dochter heet ook Ella :-) Ga ik als inspiratie gebruiken....

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »