Meer over Sandra

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in Over ons
  • 0
Meer over Sandra

Sandra houdt er niet van om op haar kop te hangen. En 19 andere dingen die je niet over haar wist....

Wonen voor jou is ons kindje. Klinkt klef. Maar zo werkt dat een beetje als je ergens al je ziel en zaligheid in stopt. Kennelijk volg jij dat kindje op de voet. Anders zat je niet op dit blog. En om een kind beter te begrijpen, is het vaak wel zo leuk om z'n ouders te ontmoeten! Bovendien hebben we dan gelijk een leuke reden om deze mooie portretten te gebruiken! Tadaa.... 20 dingen die je nog niet wist van Sandra:

 

1. Ik ben trots dat ik gewoon begonnen ben met ondernemen. Vooral omdat ik mezelf eigenlijk nooit als ondernemer zag. Het was spannend en nu dóe ik het gewoon.

2. En ik ben zo trots op m’n zusje en onze band. Het is heerlijk om samen te werken en elkaar aan te vullen. (Wist je trouwens dat we dezelfde haarkleur hebben? Ja echt!! Dat moeten we zó vaak uitleggen! Marlies maakt het alleen wat lichter, en ik wat donkerder. Kijk maar naar onze wenkbrauwen.)

3. Ik houd er niet van om ondersteboven te hangen! Brrr.... Als meisje al niet. Voor mij geen handstand, rekstokken of achtbanen!

4. Ik zou heel graag een Landrover Defender willen hebben. Met zo’n trappetje naar het dak en de uitlaat bovenin. Zodat ik als ik naar het winkelcentrum ga, gewoon dwars door de grote vijver kan rijden die voor ons huis ligt.

5. Ik ben alleen niet zo goed in fileparkeren. (En dat wordt er met een Defender natuurlijk niet beter op!)

 

6. Mijn favoriete sieraad is de ring aan mijn rechterhand. Deze heeft m'n vader in 1978 aan m'n moeder gegeven. Toen ik vijftien was, paste zij 'm niet meer en schoof ik 'm aan m'n vinger. Het is een onyx met zilveren tierelantijntjes. Eigenlijk helemaal niet meer mijn smaak. Maar toch doe ik 'm nooit meer af.

 

7. De emoji met het hartkusje gebruik ik het vaakst. Maar ik ik voel mezelf het meest verwand met het aapje dat zijn handjes voor z'n gezicht houdt. 

 

8. Als kind wilde ik rechercheur worden. Criminelen ondervragen, net als Derrick. Uiteindelijk studeerde ik journalistiek. Heeft toch best wat raakvlakken, haha.

 

9. Als ik in een winkel potloden, krijtjes of tubes verf op kleur zie liggen, begin ik te kwijlen en wil ik ze allemáál!

 

10. Ik ben 38 maar voel me al jaren 27!

 

11. Voor Wonen voor jou was ik hoofdredacteur van verschillende bouwvakbladen. In een mannenwereld vond ik het ook heel leuk.

 

12. M'n grove taalgebruik is m'n slechtste eigenschap. Als je peuter zegt: "Watdavak?!", weet je dat je daar iets aan moet doen. Maar ik vind dat lástig.

13. Ik ben apetrots op onze kinderen Fien (7) en Ella (4). Die zijn me toch goed gelukt!! Behalve dat taalgebruik dan, maar daar kunnen ze ook niets aan doen.

 

14. Ik vind de nieuwste producten uit onze webshop vaak de leukste. Maar het zelfklevend kurk vind ik echt zúlke fijne wanddecoratie. Wij hebben thuis van die grove wanden waar geen behang of muursticker op kan worden geplakt. Maar voor onze wolk, zeshoekjes of ruitjes is dat geen probleem!

 

15. Muziekvoorkeur? Doe mij maar techno in een donkere loods. Surgeon ofzo.

 

16. Ik heb de neiging om me erg verantwoordelijk te voelen voor de stemming of voor andermans emoties. Soms komen die ongewild nogal bij me binnen. En daar heb ik zelf dan het meeste last van. Maak ik me nog druk terwijl de persoon in kwestie er soms niet eens meer mee zit.

 

17. Hoewel ik er al bijna vier jaar rondloop, voel ik me nog steeds niet helemaal thuis op het schoolplein. Heeft misschien iets te maken met puntje 10.

 

18. Elke fase heeft z'n eigen uitdagingen. En in drie jaar tijd hebben we best wat spannende beslissingen moeten nemen voor Wonen voor jou. Vaak heeft dat wel met geld of investeren te maken. De eerste keer deelnemen aan een grote beurs bijvoorbeeld. En die 300 giraffen die we lieten produceren. Of achter je geld of je gelijk aan moeten.... Kan ook spannend zijn. 

 

19. Het leukste aan ondernemen vind ik dat alle successen - maar ook alle flaters - volledig voor onze eigen conto komen.

20. Ssttt... Niet verder vertellen... Ik worstel met een dropverslaving!Is er nog iets dat je echt van me wil weten? Stel je vraag hieronder!Hier lees je 20 dingen die je nog niet wist van Marlies!

 

 

Foto: Robin van Lonkhuijsen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »