Meer over Marlies

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in Over ons
  • 0
Meer over Marlies

Marlies wilde als kind een dokter worden met een grote bril. En nog 19 dingen die je niet van haar wist...

Wonen voor jou is ons kindje. Klinkt klef. Maar zo werkt dat een beetje als je ergens al je ziel en zaligheid in stopt. Kennelijk volg jij dat kindje op de voet. Anders zat je niet op dit blog. En om een kind beter te begrijpen, is het vaak wel zo leuk om z'n ouders te ontmoeten! Bovendien hebben we dan gelijk een leuke reden om deze mooie portretten te gebruiken! Tadaa.... 20 dingen die je nog niet wist van Marlies:

 

1. Ik zing het liefst alles mee op de radio - zeker niet altijd zuiver! - en vind het irritant als ik niet kan verstaan wat ze zingen.

 

2. Ik ben trots op de band die ik heb met mijn familie, zus, broer, aanhang, schoonzusjes/broertjes en dinnetjes, dat we allemaal zo lekker met elkaar op kunnen schieten. One happy family!

 

3. Onze slingers en hangers van kurk met velours vind ik de mooiste producten uit onze webshop. Ik heb een enorme crush op deze materialencombinatie.

 

4. Ik maak er soms best een troep van maar het liefst heb ik alles op soort, kleur, van groot naar klein of op een ander mooi systeem geordend.

 

5. Ondanks mijn 32 jaar word ik vaak veel jonger geschat. Zo vroeg een poos geleden iemand mij nog of ik al op mezelf woonde. Ik antwoord dan heel relaxt: "Ja ik ben getrouwd en heb twee kinderen." Die gezichten daarna blijven heel erg leuk!

 

6. Die twee kinderen zijn Gijs (3 jaar) en Sam (7 maanden). En daarom ben ik een echte trotse 'boysmom'.

 

7. Ik ben creatief en gezellig en je kunt mij er goed bij hebben op een feestje.

 

8. Onze eerste deelname aan Flavourites Live vond ik heel erg spannend. Ik wilde daar altijd al eens staan, nog voor we een webshop hadden. Ik was bang dat we er nog niet klaar voor waren, maar het was een mega succes!

 

9. De trouwring van mijn opa, die aan een ketting hangt, is mijn favoriete sieraad. Samen met mijn eigen trouwring. Verder draag ik weinig sieraden omdat ik ze vergeet om te doen of kwijtraak. Als ik er niet mee kan slapen en douchen, is het geen succes!


10. Ik vind het goed van mezelf dat ik er niet voor schroom om mezelf persoonlijk te ontwikkelen en probleemgebieden van mezelf te erkennen.


11. Een van die problemen is dat ik het lastig vind om een ander iets te vragen of iets voor mezelf op te eisen.

 

12. Vroeger heb ik altijd paardgereden en vooral de geur van de vacht vind ik heerlijk.


13. Onze webshop is ontworpen met potlood en papier. Je had de softwareleverancier moeten zien kijken, toen hij ons vroeg of we al wisten hoe het eruit moest komen te zien en we ons schetsblok uit onze tas haalden. Uiteraard hebben we dat daarna wel om laten zetten door een grafisch vormgever én een techneut.


14. Als de catalogus van de verpakkingsgroothandel in de bus valt, word ik helemaal blij. Het liefst bestel ik alle soorten envelopjes, dozen, vulmateriaal en tasjes. Kunnen we lekker winkeltje ‘spelen’.


15. Ik hou van leuke agenda’s en notitieblokjes, alleen vergeet ik er dan dingen in/op te schrijven. Oeps!

 

16. De smiley met dat scheve gezicht en die tong uit z'n mond lijkt het meest op mij. Lekker gek en de kluts kwijt.

 

17. Vroeger wilde ik een dokter worden met een grote bril. Daarna moeder. Dat laatste en die bril is in ieder geval gelukt! Ik studeerde uiteindelijk aan de Nimeto en deed een jaartje Academie Vogue.

 

18. Mijn laatste fulltime baan in dienst was bij V&D als Visual Merchandiser. Nu werk ik naast Wonen voor jou nog twee dagen in de week bij Loods 5 Design.

 

19. Heel veel webshops geven er na een jaar de brui aan. Er wordt veel te makkelijk over gedacht. Ik ben er trots op dat wij na ruim 3 jaar nog steeds groeien en bestaan. We gaan nu de opslag en verzending uitbesteden. Wéér zo'n spannende stap!

 

20. Ik háát touwtje springen en kan het ook niet. Vroeger niet. Nu niet. Jammer voor de bootcamptrainer!

 

 

Is er nog iets dat je echt van me wil weten? Stel je vraag hieronder!

 

 

Hier lees je meer over Sandra!

 

 

Foto: Robin van Lonkhuijsen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »