Lieve én multifunctionele kerstkaartjes

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in DIY, Kerst
  • 0
Lieve én multifunctionele kerstkaartjes

Jaaaaa!!! We hebben nieuwe kerstkaartjes! Dit jaar met de zachte kleurtjes roze en groen. Maar nog steeds overduidelijk in onze eigen, vrolijke en trendy stijl. Marlies en ik trokken ons aan het einde van de zomer al een paar avondjes terug om te gaan ontwerpen voor onze kerstcollectie. De tekeningetjes worden met de hand geschetst en ook de kleurtjes komen gewoon uit een tube. We scannen onze ontwerpen, doen de laatste aanpassingen in de computer en... voila! Daar zijn ze dan. Hoe vinden jullie ze geworden?
We besloten ze af te drukken op A7 (105 x 74 mm). Door dit miniformaatje worden de kaartjes heel multifunctioneel! Want als je er met een perforator een gaatje in maakt, is het ineens ook een heel leuk cadeaulabel. Zo maak je je kerstcadeautjes helemaal af!
Én ze zijn heel leuk in je kerstboom van kurk! Hang ze leuk op met een knijpertje aan een speldje of punaise, varieer met wat hangers en je hebt een kerstboom in huis die niemand heeft!
Of kleedt de kersttafel er mee aan! Marlies en ik zijn niet zo goed in de keuken. Laat de mannen maar kokkerellen, dan dekken wij de tafel wel. Heerlijk om met de aankleding van het kerstdiner bezig te zijn. Het oog wil tenslotte ook wat! (Op onderstaande foto maakten we trouwens een kleine blunder. Wie ziet 'm?)
Maar natuurlijk kunnen onze kerstkaartjes ook gewoon op de post! Scoor wat kleine envelopjes óf plak ze op een blanko kaart zoals wij op de bovenste foto hebben gedaan. Deze kraftkaarten en enveloppen komen gewoon van Action. Je hebt dan net even wat meer ruimte om te schrijven. En het is leuk om aan de kerstkaartjes toch nog een beetje je eigen draai te geven. Met een leuke washi tape bijvoorbeeld.

Koop hier je setje multifunctionele kerstkaartjes!

Ga je toch liever voor een groter formaat en zwart-wit? Check dan ook deze kaartjes eventjes.

Warme wintergroetjes en een fijne Kerst allemaal!


Foto's:

1. Onze nieuwe kerstkaartjes zijn een orginele kerstgroet aan je familie, vrienden en geliefden deze winter. (Foto: Wonen voor jou)

2. Door hun kleine formaat zijn ze ineens multifunctioneel. Gebruik ze ook als cadeaulabel. (Foto: Wonen voor jou)

3. Ook leuk in onze kerstboom van kurk! (Foto: Wonen voor jou)

4. Laat ons de tafel maar dekken! Knoop het kerstkaartje met een mooi lint om een servet voor een originele kersttafel. (Foto: Wonen voor jou)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »