Leuk voor Kerst én daarna

Leuk voor Kerst én daarna

Wij zijn zelf in de familie nógal van Sinterklaas. Zelfs toen we opgeschoten pubers waren, zongen we op het heerlijk avondje om het hardst en moesten onze ouders stiekem de buren ritselen om als bonzende pieten ons van strooigoed en cadeautjes te voorzien. Nu hebben we zelf kinderen en moet Kerst nog steeds echt even wachten totdat de Goedheiligman weer huiswaarts keert.
Maar nú kunnen we los! En omdat wij dus redelijk laat aan onze kerstdecoratie beginnen, vinden we het zelf wel prettig als de versiering op 27 december niet direct gedateerd is. Op dit blog inspireren we je daarom met kerstversiering, die ook in januari nog leuk is! Gezellig, maar toch fris.

Heb je een showrek van ons? Dan is dat een uitgelezen plek om eenvoudig een winters hoekje rond te maken. Gebruik 'm voor de kerstkaarten die je ontvangt. Ontvang je die steeds minder of krijg je alleen maar van die lelijke van je oud-tante? Shop deze hippe kerstkaarten dan zelf en hang ze lekker op! Koop je de voordelige set, dan maak je ook gemakkelijk andere mensen blij.


Onze opbergzakken zijn ook heel mooi om een klein kerstboompje of trendy kamerden in te zetten. Of - zoals wij hier hebben gedaan - met een bos witte takken en eucalyptus er in. Natuurlijk moet je er wel eerst een waterdichte pot of plastic zak omheen doen, zodat de zak niet nat wordt en je plant of takken goed blijven staan.
Maak het hoekje af met een winterse slinger. Van vilten sterretjes bijvoorbeeld of met deze leuke houten bergjes. Ga je op die lange, donkere avonden graag zelf aan de slag? Dan hebben we hier ook leuke minislingertjes van vilt die je zelf kunt knippen en rijgen. De rest van onze kerstcollectie vind je hier bij elkaar.
Met Kerst geven we je ook graag een leuk cadeautje. Daarom hebben we een free printable ontworpen in de stijl die jullie van ons gewend zijn: zwart/wit, fris, vrolijk en met een Nederlandse tekst. Decoreer je interieur met deze winterse poster op A4. 

Download hier je gratis winter-printable!


Oh en vergeet niet een leuke foto te plaatsen op social media van je printable of een product dat je bij ons hebt gekocht. Deel je foto met #wonenvoorjou en zorg dat wij de foto kunnen zien door je profiel op openbaar te zetten of ons te taggen. De mooiste foto's maken kans op 25 euro shoptegoed in onze webshop.

Gezellige kersttijd allemaal! x


Foto's:

1 t/m 6: Maakt met Wonen voor jou je interieur gezellig winters. Leuk voor Kerst en nog een héle poos daarna! (Foto's: Wonen voor jou) 

Reacties

  1. Sandra | Wonen voor jou Sandra | Wonen voor jou

    Hai Ferdin,
    Dat is een showrek uit onze oude collectie. We hebben nog steeds verschillende showrekken. Je vindt ze in onze webshop.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »