Let's go outside!

Let's go outside!

Lente! Daar horen kriebels bij. Zin om naar buiten te gaan! Dit jaar nog veel meer dan anders. Helaas mogen en kunnen we nog steeds niet zoveel. Dus het is éxtra belangrijk om van je tuin of balkon een fijne buitenplek te maken. En wij hopen een handje te kunnen helpen met onze nieuwe tuincollectie!

tuincollectie
 
I think I'm done with the sofa
I think I'm done with the hall
I think I'm done with the kitchen table, baby
Let's go outside (let's go outside)
In the sunshine
I know you want to, but you can't say yes
Let's go outside (let's go outside)
 
Oke, wie de lyrics van George Michael verder luistert (of de clip bekijkt!) weet dat Let's go outside niet over corona gaat. Maar de eerste regels vinden we nogal treffend. En het is een lekker liedje. En de originele boodschap van ome George vinden we ook mooi. Anyway, we zaten het nummer druk te hummen toen we onze nieuwste collectie aan het ontwerpen waren. Let's go outside is daarom ook de naam voor ons assortiment tuinposters, tuinvlaggetjes, tuinkussens en ander leuks.
 
 
Tuincollectie
 
Alle producten zijn weer heel mooi met elkaar te combineren. De groen én bruintinten staan prachtig in elke tuin. Maar je kunt er ook voor kiezen om alleen voor het frisse groen te gaan, of juist voor het trendy bruin. Bloom, a beautiful proces of becoming is een mooie quote die we veel terug laten komen. Gecombineerd met lijntekeningen leaf en twig.
 
tuincollectie
 
Onze persoonlijke favoriet zijn de tuinvlaggetjes. We hebben de slinger met ronde vlaggetjes en de lijn met puntige vlaggetjes in bruintinten. De 'stof' is gemaakt van geryclede petflessen. Lekker duurzaam dus. Bovendien kunnen de tuinslingers daardoor wel tegen een klein buitje. De stof is heerlijk licht en wappert vrolijk in de wind. Zo is het élke dag een feestje in je tuin.
 
tuincollectie
 
Ook de tuinposters zijn van een mooi, licht materiaal. Niet dat zeil dat je misschien gewend bent. Uiteraard wél met stevige ringen, zodat je ze eenvoudig aan je schutting, muur of veranda kunt bevestigen. Combineer tuinposter bloom, tuinposter twig en tuinposter leaf met elkaar of hang ze in een leuk groepje met wat hangplantjes of andere wanddecoratie voor in de tuin. 
 
Set tuinkussens groen
 
Het allerleukste aan de kussens is dat ze allemaal tweezijdig zijn. De ene kant heeft een ontwerp in bruin, de andere kant in groen. Houd jij die kleurtjes liever gescheiden, dan draai je ze lekker allemaal dezelfde kant op. Maar houd je van een beetje mixen en matchen, dan maakt het niet uit hoe je ze legt. Ik moest het even op m'n vingers tellen, maar met deze drie kussens kun je dus acht verschillende combinaties maken. Dit trio gaat dus niet snel vervelen! Mooi plaid erbij en je tuinset steelt de show!
 
tuinkussens bruin
 
Met een leuke hangpot, robuuste kandelaar van beton, rubberen plantenpot of coco waxinelichthouder kleed je je tuin verder aan. Maar het groen doet natuurlijk het belangrijkste werk in je tuin. Wij moesten deze foto's al maken voordat de natuur was ontluikt, dus daarom is de natuur onderbelicht op de foto's.
 
Plant bollen, eenjarigen en bodembedekkers in je borders. En zorg dat daar vroeg- en laatbloeiers tussen zitten. Ikzelf kies alle bloeiers in een vast kleurenpallet. Zo vind je in mijn tuin geen geel of rood. Zorg voor wintergroene struiken of planten die mooi indrogen, zodat er ook in de winter iets te kijken valt. De natuur is gebaat bij diversiteit, dus denk eens verder dan die rij hortensia's of dat vak siergrassen. Ik heb deze ook in de tuin, maar sinds ik May & June volg, ben ik van plan daar wat aan te doen!  
 
 
tuincollectie
 

Onze complete tuincollectie vind je hier.

Om lekker je lente mee op te leuken! 

Enneh.... ik ben wel benieuwd welk liedje je nu in je hoofd hebt!
 
 
 
Foto's: 
 
1 t/m 8. De nieuwe tuincollectie Let's go outside. Met de mooiste tuinposters, vrolijke tuinslingers, veelzijdige kussens en ander leuks. (Foto's: Wonen voor jou)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »