Laat Kerst maar komen

Laat Kerst maar komen

Vandaag komt Sinterklaas aan in Nederland. Persoonlijk vind ik dat het leukste feestje van het jaar. Altijd al gevonden. Maar nu we zelf in de jonge kinderen zitten, is het éxtra leuk. (Deze leuke Sint-cadeau's al gespot?) Voor mij begon Kerst altijd ná Sinterklaas. Maar sinds wij Wonen voor jou hebben, lopen de twee decemberfeesten compleet door elkaar heen. En Kerst begint voor ons eigenlijk al als de zomer op zijn einde loopt. 

 

Alternatieve kerstboom van kurk

 

We deden in september al inspiratie op bij kerstmarkt van de groothandel en namen direct deze prachtige kaarsen mee! We ontwierpen kerstkaarten, stelden onze kerstcollectie samen en deden een fotoshoot onder het genot van de muzikale kerstkneiters terwijl het zonnetje naar binnen scheen. In dit blog laten we het resultaat zien.

 

Kerstkaartje warme wintergroetjes

 

Onze kerstkaarten zijn dit jaar op A6. Onze stijl is weer herkenbaar: fris, vrolijk en trendy. Met mooie tinten groen en roze. De minikaartjes van vorig jaar hebben ook een herdruk gekregen. Waarom zouden we kiezen als beide formaten leuk zijn?! Doe ze op de post, of hang ze aan je kerstcadeautjes. 

 

Kerstboom van zelfklevend kurk

 

Ook onze populaire kerstboom van kurk is terug van weggeweest! Leuk om je kerstkaarten op te prikken of, zoals wij nu gedaan hebben, een mooie slinger. De boom is zelfklevend, maar haal je in januari gemakkelijk weer van je muur. Deze alternatieve kerstboom is natuurlijk ideaal als je weinig ruimte hebt of niet van naalden houdt. Maar hij is natuurlijk ook geweldig als je wat jou betreft nooit teveel kerstbomen in huis kunt hebben!

 

Kaart gelukkig nieuwjaar

 

Het is misschien nog een beetje vroeg, maar we wensen je een heerlijke decembermaand! Vol liefde, mooie kersttafels om van te eten, fonkelende lichtjes, decoratie om van te genieten, gezelschap om van te houden en fijne bubbels om mee te proosten. En maak er net zo'n mooi nieuwjaar van!

 

Liefs, Marlies en Sandra

 

 

Foto's:

 

1. Fijne Kerst. Leuke kerstkaart om te versturen of aan je kerstcadeautjes te hangen. Die prachtige kerstboom kaars vind je hier en dat andere boompje is van Sostrene Grene. (Wonen voor jou) 

 

2. Onze kerstboom van zelfklevend kurk. Opgetuigd met deze sterretjes-slinger. Wederom met de kerstboom kaars in antraciet, en een wit boompje van Sostrene Grene. Het papieren boompje hebben we niet in onze webshop, maar nemen we wel mee naar Flavourites Live! (Wonen voor jou) 

 

3. Wie wens jij Warme wintergroetjes? Tadaa, de kaars is ook prachtig in het groen. Die handige knijpertjes vind je in heel veel kleuren en maten in onze webshop. Ook met de feestdagen kun je daar geen genoeg van hebben! (Wonen voor jou) 

 

4. Nog een keer onze alternatieve kerstboom van kurk. Nu met slinger van sneeuwvlokjes en kerstboom kaars in lichtgrijs. (Wonen voor jou) 

 

5. Gelukkig nieuwjaar, ook een kaartje uit onze decembercollectie. Zoals je ziet, zijn onze papieren slingers ook heel leuk om gewoon op tafel te leggen. (Wonen voor jou) 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »