Inspirerende interieurs

  • Geplaatst op
  • Door Marlies & Sandra
  • Geplaatst in Interieur
  • 0
Inspirerende interieurs

Als afsluiter van onze interieurmaand kijken we binnen bij twee inspirerende bloggers die we via Instagram hebben ontdekt. Want wat is het héérlijk rondstruinen op dat medium! We begroeten je graag op: instagram.com/wonenvoorjou/

De woning van Lisanne van de Klift zouden we zó kunnen betrekken. Helemaal onze stijl. Ze geeft een prachtig inkijkje op haar interieurblog. En zo fijn, ze struint ook alle leuke adresjes en beurzen af in binnen- en buitenland. Superveel inspiratie dus, zonder dat je zelf de deur uit hoeft!

Het interieur van Lisanne is robuust en zelfs een tikje stoer. Dat komt onder andere door haar industriële lampen en metalen trolley. Maar omdat ze dat heel mooi afwisselt met bijvoorbeeld rotan en andere natuurlijke materialen, worden de ruimtes toch ook knus. Met donkergroene accenten én de planten die helemaal van nu zijn, stijlt ze haar interieur af.Zit je ook op Instragram? Volg Lisanne dan hier. Als je dat niet al doet, tenminste. Ze heeft namelijk al een hele grote schare trouwe fans! Echt een #onetofollow dus.


Wie Marlies heet en uit Amersfoort komt, heeft bij ons natuurlijk direct een streepje voor! Maar niet alleen haar naam en woonplaats trok ons aan. Wat een mooi blog heeft Marlies Huisman en haar feed op Instagram is ook om te smullen. Haar stijl is iets lichter, iets zachter. Maar ook heel vrolijk en smaakvol kleurrijkIn haar eigen woning zet ze haar kleurgebruik heel subtiel in elke ruimte door.
Zo zien wij de prachtige, zachte  aqua-tint terugkomen in de kussens op haar bank, op de muur achter haar bed en in de stoel van haar werkplek. Geen idee of dat bij Marlies het geval is, maar als je klein woont, kan dat een slimme truc zijn om je woning groter te laten lijken. Door een bepaalde stijl of kleur consequent door te trekken, wordt je woning minder hokkerig en lijkt het één geheel. Laat dan vooral je deuren lekker open staan. Of beter nog: haal de deuren weg! Je zult zien hoeveel optische ruimte je wint.Kijk je verlekkerd naar al die interieurs, maar weet je zelf echt niet hoe je dat in je eigen woning moet vertalen? Wij geven ook persoonlijk stijladvies. Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden.


Foto's: 

1, 2, 3, 4, 5. De woning van blogger Lisanne zouden we zó kunnen betrekken. Helemaal onze stijl. (Foto's: Lisanne van de Klift.

6, 7, 8, 9. De stijl van Marlies is iets lichter, iets zachter. Maar ook heel vrolijk en smaakvol kleurrijk. (Foto's: Marlies Huisman.) 


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »