Free printable voor Kerst

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in DIY, Kerst
  • 0
Free printable voor Kerst

Deze week moest ik voor het eerst mijn voorruit krabben. Niet zo leuk natuurlijk. Maar in het kader van omdenken, zag ik het gewoon als startsein van het kerst-seizoen. Kaarsjes aan, warme choco met veel slagroom in huis en Marlies ging lekker voor jullie aan de slag met een nieuwe kerst-printable. De download vind je onderaan dit blog.

Al zijn we hier thuis nog volledig in de ban van Sinterklaas, door die kou komen de kerstkriebels ook wel een beetje opzetten. En dat is maar goed ook, want de free-printable die Marlies speciaal voor jullie maakte, moest natuurlijk ook op de foto. Dus we zetten een lekker kerstmuziekje op en gingen fijn aan de knutsel.

 

Free printable kerstdiner

 

Op de printable vind je verschillende leuke labeltjes en kaartjes die je kunt gebruiken ter decoratie voor het kerstdiner. Van de grootste maakten wij een servetring en de kleinste plakten we om de wijnglazen. Maar laat vooral je creativiteit de vrije gang gaan. Wellicht verzin jij nog wel veel meer leuks. De kleuren oud-roze en eucalyptus-groen uit de printable, voerden we verder door in de tafeldecoratie met mooi servies, takjes, placemats en kaarsen.

 

Free-printable-kerst-kerstboom-kurk

 

De cadeautlabeltjes gebruikten we voor - je raad het al - de kerstcadeautjes. Leuk om onder de kerstboom van zelfklevend kurk te leggen. Een mooie kaart en een takje groen, meer heeft deze alternatieve kerstboom eigenlijk niet nodig. De sterretjesslinger, kerstboomkaars, kandelaar met dierenprint en wat droogbloemen maken het verder af.

 

Free printable cadeaulabels kerst

 

Het is misschien wat vroeg, maar Marlies en ik wensen jullie allereerst veel plezier met deze free-printable en daarna een hele gezellige Kerst en een gezond en liefdevol 2020. Proost!

 

free printable wijnglas

 

>>>  Download hier de free printable voor Kerst!  <<<


(Enneh... we vinden het natuurlijk leuk om te zien wat je ervan hebt gemaakt!)

 

 

Foto's:

 

1. Download de free-printable voor Kerst en ga lekker aan de slag. (Foto: Wonen voor jou)

 

2. Leuk om je kerstdiner mee te decoreren. (Foto: Wonen voor jou)

 

3,4. En je kerstcadeautjes pak je mooi in met de cadeaulabels. Staat gezellig onder de kerstboom van kurk. (Foto's: Wonen voor jou)

 

5. Nooit meer zoeken naar je eigen drankje met deze decoratieve wijnglaslabels. Proost! (Foto: Wonen voor jou)

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »