Free printable voor 2020

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • 0
Free printable voor 2020

2020 staat voor de deur. Een fijn moment om even terug te kijken. Én om jullie een free printable cadeau te doen! Downloaden, printen en een mooi plekje geven. In dit blog geven we wat ideetjes.

Na de feestdagen vinden wij het altijd lekker om de kerstspullen lekker op te ruimen en van de gelegenheid gebruik te maken om het thuis weer eens even lekker om te gooien in ons interieur. Herkenbaar? De kunst is natuurlijk om te schuiven met de spulletjes die je al hebt, met misschien een paar mooie nieuwe items erbij. Want hé, die feestdagen waren natuurlijk niet goedkoop!

 

Slaapkamerstyling free printable 2020

 

Daarom geven we jullie nu alvast deze leuke printable. We bereiken een heel mooi jaartal en Marlies heeft er een fijne afbeelding van gemaakt in haar lievelingskleur roestbruin en een subtiel marmereffect. Ik hing 'm gelijk in dit mooie houten posterframe naast m'n bed!

 

Posterframe met free printable

 

Maar een maatje kleiner is ie ook leuk op een klembord, in een groepje met wat andere lijstjes en bijvoorbeeld deze leuke kandelaar. Want Kerst mag dan misschien voorbij zijn, de donkere, korte dagen zijn dat nog niet! Daarom mis ik de kerstboomverlichting ook altijd wel weer. Met een paar mooie, nieuwe kandelaars en kaarsen blijft het toch gezellig verlicht in huis!

 

Free printable 2020 poster

 

Voor het gemak heeft Marlies de printables voor je in drie maatjes gemaakt. De kleinste is ook nog leuk als nieuwjaarskaart. Handig als je door alle kerststress nog niet aan het schrijven van kaartjes toe was gekomen! Download hier de printables:

 

Free printable 2020 A6 - kaart

Free printable 2020 A4 - kleine poster

Free printable 2020 A3 - poster

 

Free printable A5 A4 en A3 2020

De free printables zijn een cadeautje van ons voor jou omdat we gewoon heel blij zijn met het afgelopen jaar. Hoogtepunten zijn voor ons altijd de evenementen waarop we jullie ook kunnen ontmoeten. In maart Creative Life (volgende editie zijn we er ook weer bij hoor! Heb jij al kaarten?) en in oktober stonden we voor het eerste op de vt wonen&design beurs. Wat was dat spannend en leuk!
We introduceerden dit jaar onze eerste eigen behangcollectie én maakten honderden boeketjes droogbloemen. Niet aan te slepen zo leuk! 

 

Marlies en Sandra woonbeurs

 

Bedankt voor al jullie leuke bestellingen, reacties, reviews, bezoekjes op de beurzen, respons op Facebook en Instagram. 'When you buy from a small business an actual person does a little happy dance', wordt er wel eens gezegd. En jongens, dat is ook écht zo! Bedankt voor alle dansjes afgelopen jaar. We hopen ook in 2020 lekker met de voetjes van de vloer te kunnen!

 

Liefs, Marlies en Sandra

 

 

Foto's:

 

1. De free printable op A6 is ook leuk als nieuwjaarskaart. (Foto: Wonen voor jou)

 

2, 3. Ik heb de printable in een posterframe naast m'n bed hangen. (Foto's: Wonen voor jou)

 

4. De printable is ook leuk op een klembord naast wat andere accessoires. (Foto: Wonen voor jou)

 

5. Deze printable is een cadeautje van ons voor jou. Maar let op! Alleen voor persoonlijk en niet voor commercieel gebruik! (Ontwerp: Wonen voor jou)

 

6. Kijk ons eens blij wezen op de vt wonen&design beurs. (Foto: Erik van der Horst)

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »